Candy Butcher Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Dragi forumasi i forumasice, potrebna mi je pomoc pojaca, da li iko ima snimljen glas 6 podoben (srpski napev, ne ruski ili vizantijski). Hvala unapred! Биљана је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 3, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Nemoguce da niko nema Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 3, 2015 Пријави Подели Написано Март 3, 2015 Dragi forumasi i forumasice, potrebna mi je pomoc pojaca, da li iko ima snimljen glas 6 podoben (srpski napev, ne ruski ili vizantijski). Hvala unapred! Сними сам Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Да ли си у Бг? За када ти треба? У крајњем случају иди до неке цркве, понеси телефон или диктафон за снимање, па некога тамо замоли да ти отпева. jesam u BG, pa treba mi ne hitno nego bih voleo da ga naučim, al mi treba snimljena melodija. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2015 NIje tezak taj podoben. Ima, koliko se secam, neka pesma Prebodnoj mati Paraskevi koja se peva na 6. podoben. Ima zanimljiv kraj, ulazi u mol, a sve se ostalo peva u duru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 6, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 6, 2015 evo neke note http://www.svetosavlje.org/pojanje/zbornik/str.php?id=089 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 evo neke note http://www.svetosavlje.org/pojanje/zbornik/str.php?id=089 znam to, potreban mi je iskljucivo audio format Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
milan. Написано Март 6, 2015 Пријави Подели Написано Март 6, 2015 Dragi forumasi i forumasice, potrebna mi je pomoc pojaca, da li iko ima snimljen glas 6 podoben (srpski napev, ne ruski ili vizantijski). Hvala unapred! Сними сам E zato volim pravosavlje, jer su u njemu ljudi koji su uvek spremni da pomognu, delatna ljubav je prisutna, a ne ona teorijska. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 E zato volim pravosavlje, jer su u njemu ljudi koji su uvek spremni da pomognu, delatna ljubav je prisutna, a ne ona teorijska. prakticna se svela na redak individualni čin, a o teoriskoj svi bruje i galame, kao da su rasadnici ljubavi... Kaludjerovic Sreten and milan. је реаговао/ла на ово 2 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
srdjanjapan Написано Март 2, 2017 Пријави Подели Написано Март 2, 2017 Ako jos nekom treba podoben 6. glas i melodija i tekst '' Duso moja, duso moja, ustani..'' ..sto je zapravo iz kanona Sv Andrije Kritskoga i gle , bas se SADA u Casnom postu I sedmice cita i poje, neka se javi meni ! Rado cu, uz Bozju pomoc da to snimim i posaljem snimak..S Bogom ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SasaSale Написано Новембар 11, 2023 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2023 On 2. 3. 2017. at 1:38, srdjanjapan рече Ako jos nekom treba podoben 6. glas i melodija i tekst '' Duso moja, duso moja, ustani..'' ..sto je zapravo iz kanona Sv Andrije Kritskoga i gle , bas se SADA u Casnom postu I sedmice cita i poje, neka se javi meni ! Rado cu, uz Bozju pomoc da to snimim i posaljem snimak..S Bogom ! То није подобен 6 гласа већ тропарска мелодија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука