Jump to content

Podoben glas 6

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dragi forumasi i forumasice, potrebna mi je pomoc pojaca, da li iko ima snimljen glas 6 podoben (srpski napev, ne ruski ili vizantijski). Hvala unapred!

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Dragi forumasi i forumasice, potrebna mi je pomoc pojaca, da li iko ima snimljen glas 6 podoben (srpski napev, ne ruski ili vizantijski). Hvala unapred!

Сними сам ;) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Да ли си у Бг? За када ти треба?

У крајњем случају иди до неке цркве, понеси телефон или диктафон за снимање, па некога тамо замоли да ти отпева.

jesam u BG, pa treba mi ne hitno nego bih voleo da ga naučim, al mi treba snimljena melodija.

Подели на овим сајтовима

Сними сам ;)

E zato volim pravosavlje, jer su u njemu ljudi koji su uvek spremni da pomognu, delatna ljubav je prisutna, a ne ona teorijska.

Подели на овим сајтовима

E zato volim pravosavlje, jer su u njemu ljudi koji su uvek spremni da pomognu, delatna ljubav je prisutna, a ne ona teorijska.

prakticna se svela na redak individualni čin, a o teoriskoj svi bruje i galame, kao da su rasadnici ljubavi...

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Ako jos nekom treba podoben 6. glas i melodija i tekst '' Duso moja, duso moja, ustani..'' ..sto je zapravo iz kanona Sv Andrije Kritskoga i gle , bas se SADA u Casnom postu I sedmice cita i poje, neka se javi meni ! Rado cu, uz Bozju pomoc da to snimim i posaljem snimak..S Bogom !

Подели на овим сајтовима

• 6 years later...
On 2. 3. 2017. at 1:38, srdjanjapan рече

Ako jos nekom treba podoben 6. glas i melodija i tekst '' Duso moja, duso moja, ustani..'' ..sto je zapravo iz kanona Sv Andrije Kritskoga i gle , bas se SADA u Casnom postu I sedmice cita i poje, neka se javi meni ! Rado cu, uz Bozju pomoc da to snimim i posaljem snimak..S Bogom !

То није подобен 6 гласа већ тропарска мелодија

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...