Deki992 Написано Октобар 29, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 I hate you. Pa ne mozes ti da zauzmes celu Latinsku Ameriku druze... Плутон, Juanito, Kaludjerovic Sreten and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Да! Славни дани заједничког рокања по Швабама. Споменик совјетским и америчким пилотима из прогарама "Ленд лиз", када је преко Аљаске и Чукотске области, у СССР допремљено, између осталог око 5000 ловаца П-39 Еркобра, који су допремани директно из америчких фабрика у совјетске авио базе у Сибиру, где су "малане" у боје совјетских ловаца и аутоматски слане на Источни фронт на рокање по Швабама! Дужност зове! Слава Савезничким пилотима који животе положише у борби против фашистичке гамади! А ево и линка ка једној "лудачкој" руској комедији која описује то доба... https://www.pouke.org/forum/topic/25104-%D0%B2%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D1%83%D1%85%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8/#entry818992 Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 29, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2015 Једна мала Босанка (”муслиманка”) се убила ко мајка, није знала где је. Kaludjerovic Sreten, Juanito and Deki992 је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2015 Сјајно Деки! Нисам никада био на Аљасци, мада сам чуо све најлепше што се природе тиче. Имаш ли намеру да се вратиш? Deki992 је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 23, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2015 Sa druge strane, ne znam da li sam sreo i jednu da mogu reci da je lepa, realno Е, Деки, виде ли ову нашу-руску Ескимку? Kulturno šarenoliki Beograd dobio je lice kojem se nije ni nadao, to jest gosta sa krajnjeg severa Rusije. Lepa i mlada Eskimka Darja Gončarova Rintikeu odnedavno je stanovnica srpske prestonice, a samim izgledom i pripadnošću naciji koju nemamo priliku svaki dan da vidimo, privukla je veliku pažnju. Извор Kaludjerovic Sreten, nana, Deki992 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Сјајно Деки! Нисам никада био на Аљасци, мада сам чуо све најлепше што се природе тиче. Имаш ли намеру да се вратиш? Da kazemo da planiram, ne sledeceg leta, mozda onog 2017. te. . Mozda se drznem pa i ostanem malo tamo preko zime, iako je vec sada dnevna temperatura oko minus 30 Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 24, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Е, Деки, виде ли ову нашу-руску Ескимку? Извор Ova je lepa ko sunce Mada iskreno, ne znam da li su ti Ruski Eskimi drugaciji (moguce da jesu) ova nema te crte lica koje sam ja tamo vidjao. A mozda sto samo imali srece da ovakav bisercic dodje kod nas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 Sam' da te pozdravim! :) "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 pozz za brata Dekija. ziv bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2015 pozz za brata Dekija. ziv bio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2015 Nikad vise ! NIKAD ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Sam' da te pozdravim! pozz za brata Dekija. ziv bio Pozdravljam, da ne kazem volim, i ja Vas! Kaludjerovic Sreten and Џуманџи је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Новембар 26, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 Nikad vise ! NIKAD ! Sta Nikad? :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 26, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2015 ... da mesam fantu i mineralnu vodu... :-) Kaludjerovic Sreten and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука