Deki992 Написано Март 6, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 6, 2015 "Tamo gde prestaje zona komfora, pocinje zivot." Kaludjerovic Sreten, Снежана and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Danas sam upoznao i druzio se sa momkom od koga mozemo svi mnogo da naucimo. Iako ga je zadesila teska nesreca, zivot mu je visio o koncu, lekari nisu imali puno nade, on je preziveo. I nastavio da se bori, malo po malo. Za nas mozda malo, za njega je svaki "ponovo ozivljeni" deo tela veliki uspeh. Sto je najbitnije, on je nasmejan i vedar. Mozda vise od prosecnog coveka. Veruje u napredak i svestan je svoje borbe. Postigao je odlicne rezultate i namerava da nastavi tim putem. Ja mu se divim zaista, bez foliranja i preterivanja. I verujem da ce uspeti, da ce se oporaviti u najvecoj mogucoj meri. Mozda i vise od toga. Ali, potrebna mu je i nasa pomoc. Posto ga je nesreca zadesila u Americi, enormne troskove lecenja (vise od milion dolara cini mi se), platila mu je neka Americka organizacija, drzava... Nisam siguran. Od nase drzave, slaba vajda. I kada se vratio ovde, nije naisao na potrebno razumevanje. Nije mu potreban ogroman novac, ta suma se moze lako sakupiti, ako mnogo nas da po malo. Sakupljali smo mi, Srbi i mnogo vise.Molim vas, bar jednu SMS poruku, sa brojem 79 na 3030 (cena je 100 din). To nam je svima po jedna kafa manje... Da pomognemo Dusanu Travici i podrzimo ga u njegovoj borbi! Deja Vu and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Nije mu potreban ogroman novac, ta suma se moze lako sakupiti, ako mnogo nas da po malo. Sakupljali smo mi, Srbi i mnogo vise.Molim vas, bar jednu SMS poruku, sa brojem 79 na 3030 (cena je 100 din). To nam je svima po jedna kafa manje... Da pomognemo Dusanu Travici i podrzimo ga u njegovoj borbi! 31. A kada dodje Sin Boziji u slavi svojoj i svi sveti andjeli sa njim, tada ce sjesti na prijesto slave svoje. 32. I sabrace se pred njim svi narodi, i razlucice ih jedne od drugih kao pastir sto razlucuje ovce od jaradi. 33. I postavice ovce s desne strane sebi, a jarad sa lijeve. 34. Tada ce reci Car onima sto mu stoje sa desne strane: Hodite blagosloveni Oca mojega; primite Carstvo koje vam je pripremljeno od postojanja svijeta. 35. Jer ogladnjeh, i dadoste mi da jedem; ozednjeh, i napojiste me; stranac bijah i primiste me; 36. Nag bijah, i odjenuste me; bolestan bijah i posetiste me; u tamnici bijah i dodjoste mi. 37. Tada ce mu odgovoriti pravednici govoreci: Gospode, kada te videsmo gladna, i nahranismo? Ili zedna, a napojismo? 38. Kada li te videsmo stranca, i primismo? Ili naga, i odjenusmo? 39. Kada li te videsmo bolesna ili u tamnici i dodjosmo ti? 40. I odgovarajuci Car ce im reci: Zaista vam kazem: kad uciniste jednome od ove moje najmanje brace, meni uciniste. Jevandjelje po Mateju, glava 25. Deki992 and Драшко је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 . dupli post "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Само да се упишем како би пребацио цифру од три шестице, ово ми је тачно 667 порука Нема места сујеверју, празноверју и сличном, о томе сам размишљао када сам приметио бројач порука на свом профилу. Дуња and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Само да се упишем како би пребацио цифру од три шестице, ово ми је тачно 667 порука Нема места сујеверју, празноверју и сличном, о томе сам размишљао када сам приметио бројач порука на свом профилу. Pa si dosao na moju temu da mi mantras sa tim brojevima a?! ИгорМ and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Pa si dosao na moju temu da mi mantras sa tim brojevima a?! када је фрка, знаш како... Дуња and Deki992 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Pa si dosao na moju temu da mi mantras sa tim brojevima a?! И ја ћу само мало, не замери. 3.14.2015. - светски дан броја Пи (Архимедове константе или Лудолфовог броја). Ове године је посебно интересантно следеће: Март, 14, 2015. 9:26:53 - првих 9 децимала можда најпознатијег ирационалног броја 3, 141592653... Deki992, Драшко and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 14, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2015 Na danasnji dan je rodjen Mika Antic. Njegova Besmrtna pesma...hmm. Nikad mi ne dosadi da je ponovo procitam, tako, s vremena na vreme. Velika doza zivotne motivacije za mene, u toj pesmi. Maslacak_, Kaludjerovic Sreten and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 14, 2015 Пријави Подели Написано Март 14, 2015 На данашњи дан је рођен и Ајнштајн. Deki992 је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Koliko mi ovo prija, ne mogu da vam opisem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2015 Evo, iz detinjstva nesto, malopre stiglo od drugarice. Odusevljen sam :D https://fbcdn-photos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-0/10923454_10203793082083936_7029679379010988521_n.jpg?efg=eyJpIjoiYiJ9&oh=04b5a15052d35c5fee9b5937b0104132&oe=55BBF3BB&__gda__=1433985502_410d1e283ecb74ef67ab0b363839d32d Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Kao sto ste primetili dragi forumasi, dugo me nije bilo na forumu. Primarni razlog tome je sto sam ovo leto proveo (uglavnom) na Aljasci i pre svega zbog nedostatka vremena nisam gotovo ni ulazio na forum.Iskoristio bih priliku da vam se na ovaj nacin “oduzim” I u slici I reci prenesem neka svoja iskustva I zapazanja koja sam tamo stekao. Naravno, ne bih vas davio svojim licnim zivotom tamo, imao bih bas puno da pisem na tu temu, cilj mi je pre svega da vam, znajuci da se ne radi o nekoj “top destinaciji”, docaram tamo vidjeno. Милан Ракић, Kaludjerovic Sreten, ivanaika and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Октобар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 28, 2015 Stanovao sam u gradu Ferbenksu (Fairbanks), koji se nalazi u centralnom delu Aljaske. U pitanju je drugi po velicini grad te drzave (prvi je Enkuridz), sa populacijom od nekih 50 tak hiljada stanovnika. U principu, to su mozda I jedina 2 mesta u celoj drzavi u kojima se moze steci utisak da si uopste u nekom gradu. Iznad Ferbenksa, postoji nekoliko manjih mesta ali, sve u svemu, reklo bi se da je to najseverniji grad Amerike. Strateski je bitno lociran, u blizini grada se nalazi jako velika vojna baza pa je I sam grad prepun vojske. Da ne posaljem pogresnu sliku, ne postoji nikakav osecaj bilo kakve “napetosti’ u vojno-politickom smislu (nasuprot nasim novinama koje na svaka 3 dana objavljuju o napadu Rusa na Aljasku ). Sam grad je jako miran I bezbedan. Toliko, da nam je svima u pocetku trebalo vremena da se naviknemo na tu opustenost. jedan od mostova koji vodi ka centru grada, sa zastavama svih Americkih drzava. Плутон, Kaludjerovic Sreten, Grizzly Adams and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука