Гости Guest Написано Март 1, 2015 Гости Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Фото: Зорана Јефтић / Курир Прослављени српски одбојкаш Вања Грбић „запалио“ је друштвене мреже статусом у коме је послао политичку поруку. Један од најбољих одбојкаша у историји овог спорта написао је:„Ја сам крив за бомбардовање. Ја сам директно у тв преносу из Јапана након победе против Уса од 3-0 рекао у камеру „кога ће ови да бомбардују“ ја сам крив. И нико други. И очекујем да ме депортују у Хаг. И оптуже за патриотизам и љубав према својој земљи и свом народу јер је то данас у Србији срамота и злочин.“ Није нам познато да ли је постојао посебан мотив за овакав статус, или је један од браће Грбића само исказао свој став. У сваком скучају добио је велику подршку у виду лајкова и коментара бројних спортиста и пријатеља. Владимир Грбић је потпредседник Одбојкашког савеза Србије и члан Комисије за развој светске одбојке ФИВБ, некадашњи репрезентативац Југославије и Србије и Црне Горе, освајач златних медаља на Олимпијским играма у Сиднеју 2000. и Европском првенству 2001. и најбољи играч Европе 2000. године. Укупно је у дресу репрезентације освојио 13 медаља: – злато и бронза на Олимпијским играма,– сребро на Светском првенству,– злато, сребро и две бронзе на Европским првенствима,– сребро и две бронзе у Светској лиги,– бронзе на Светском Купу, Светском купу шампиона и Светском купу изазивача. Фото: Курир Курир, Искра.цо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Vanja izgleda malo preterao sa Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука