Jump to content

Stratfor: Do 2025. raspad Rusije, osipanje EU

Оцени ову тему

Ignjatije

Препоручена порука

Је ли можеш да шерујеш нешто од таквих, да мало убијем песимизам од ових.

Оћу, кад дођем за други комп.

ja iskreno do sada nisam video analiticara cije su prognoze bolje od recimo, prognoza, astrologa.....

Онда ниси чуо, рецимо, за Хантингтона.  

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 42
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

f6q0p.jpg

100% нешто од овога, не мож домане.

Jedna od tih sest opcija...

Horoskop za Znak Ovan, mesec februar.

1. Zdravlje - bolesni ste kada niste zdravi, pazite se gripa.

2. Poso - problemi sa poslom koje ce te prevazici.

3. Ljubav - U ljubvi sve stabilno.

Siguran sam da sam mnogim ovnovima pogodio nesto :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Te stvari je nemoguce predvideti, mada mediji vole da ih predstavljaju kao nekakva "prorocanstva" jer se to bolje prodaje.

Ljudi jednostavno pokusavaju da procene trenutnu situaciju i kako to izgleda u istorijskom kontekstu. A kako ce se stvari odvijati to niko ne moze da zna. Npr. Rusija ima sve simptome drzave koja je u opasnosti da se raspadne. Sto ne znaci da ce tako i biti. Ima milion faktora koji uticu na to...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Оћу, кад дођем за други комп.

Онда ниси чуо, рецимо, за Хантингтона.  

nism nism, cekam da serujes, pa da proucim. iskreno nisam se ni zmajavao njima.. ja pratim ekonomiste ugl..

Подели на овим сајтовима

Te stvari je nemoguce predvideti, mada mediji vole da ih predstavljaju kao nekakva "prorocanstva" jer se to bolje prodaje.

Ljudi jednostavno pokusavaju da procene trenutnu situaciju i kako to izgleda u istorijskom kontekstu. A kako ce se stvari odvijati to niko ne moze da zna. Npr. Rusija ima sve simptome drzave koja je u opasnosti da se raspadne. Sto ne znaci da ce tako i biti. Ima milion faktora koji uticu na to...

Па зар не видиш да ти аналитичари извлаче не само краткорочна предвиђања, већ некакве вишевековне правилности у међународним односима и онда закључују на основу тога...

Подели на овим сајтовима

Па зар не видиш да ти аналитичари извлаче не само краткорочна предвиђања, већ некакве вишевековне правилности у међународним односима и онда закључују на основу тога...

Pa voli narod te "epske pripovetke". Sto ima i vedru stranu - Lozanski dodje ko neki savremeni Filip Visnjic... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa voli narod te "epske pripovetke". Sto ima i vedru stranu - Lozanski dodje ko neki savremeni Filip Visnjic... :)

Ма ајде Ложански и његова публика, него што се неки заиста паметни људи опасно ложе...

Подели на овим сајтовима

Ма ајде Ложански и његова публика, него што се неки заиста паметни људи опасно ложе...

Sve vise sam dojma da je lozenje nezavisno od IQ...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Analiticar koji govori sto posto realno. Takav je bio 90 takav je i sad.

Да. У праву си. На натјецањима за којекакве мисице, када га позову....

Подели на овим сајтовима

:)):)) :)):)) :)):))

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...