Milena B. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Skoro sam opet pogledala sve epizode ove serije, pa me zanima sta mislite o istoj? Jako volim ovaj period, kad su zene stvarno bile dame, kad su se nosile neke drugacije stvari, kad su muskarci vise postovali zene, kad su se cenile tradicionalne vrednosti... A i ljubavna prica nije losa.Kakvo je vase misljenje? Рада.. је реаговао/ла на ово 1 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Nervira me što su poslednju epizodu zbrzali i iskasapili ... Evo cele serije http://www.prva.rs/web-tv/serija/samac-u-braku.html Milena B. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 19, 2015 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Odgledao sam ceo serijal. Jedna od nasih boljih serija, ubaci te u to vreme. Slazem se da je poslednja iskasapljena. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука