Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 "Putin je najbogatiji čovek sveta" IZVOR: B92 Vašington, Moskva -- Američki biznismen i nekada najveći strani investitor u Rusiji Bil Brouder veruje da je ruski predsednik Vladimir Putin najbogatiji čovek na svetu. Foto: Beta, AP Brouder kaže da je Putin za 14 godina vlasti zgrnuo ogromno bogatstvo i da raspolaže sa neverovatnih 200 milijardi dolara u nekretninama, novcu na tajnim švajcarskim računima, deonicama i hedž fondovima. "Nakon 14 godina na poziciji apsolutne moći u Rusiji, nakon novca koji je ta zemlja napravila za to vreme i uzimajući u obzir da taj novac nije trošen na škole, puteve i bolnice, jasno je da je taj novac sada u nekretninama ili na raznim računima i fondovima koji se vode za Putina i njegove pajtaše", rekao je Brouder gostujući na američkoj televiziji CNN. Američki biznismen smatra da je Putin daleko bogatiji od zvanično najbogatijeg čoveka Bila Gejtsa, čija je imovina procenjena na 79 milijardi dolara. "Prvih osam do deset godina na vlasti u Rusiji se svodi na krađu i uzimanje koliko god je to moguće. Neki ljudi, među kojima sam i ja, veruju da je on najbogatiji čovek na svetu, sa stotinama milijardi ukradenih od Rusije", rekao je Brouder. Kako tvrdi, Putin i njegovi bliski saradnici su na račun državnog novca postali "apsurdno bogati". Inače, sam Brouder je svojevremeno sarađivao sa Putinom i bio je na njegovoj strani, ali njihov rastanak nije bio najprijatniji. "Njegovi ljudi su ubili mog advokata. Svi su se obogatili. Zašto bismo im dali da dođu u SAD?", rekao je on. Izvršni direktor "Ermitaž kapital menadžmenta" rekao je da je do sukoba došlo jer je kao Putinov poslovni partner "ugrožavao njegov novac". "Posle deset godina života u Moskvi zaustavili su me u VIP delu. Držali su me 15 sati i proglasili za pretnju nacionalnoj bezbednosti. Tada nisam shvatao, ali mi je sada potpuno jasno da je Putin stajao iza svega toga. Nije bila u pitanju borba protiv oligarha, on je najveći oligarh", rekao je Brouder. Brouder kaže da je moć vrlo jednostavna stvar u Rusiji. "Ko može da hapsi, taj je moćan. Tako Putin ima ljude oko sebe koji mogu da hapse. Nije bitno koliko si bogat, kada mogu da te uhapse, strpaju u zatvor i uzmu ti sav novac. Onaj koji to može, on je najmoćniji u Rusiji", rekao je on. "Biznis insajder" podseća i na slično mišljenje En Eplbaum iz njujorškog magazina za intelektualce "NYRB". "Nakon što je preuzeo vlast, brzo je pokazao da želi da skloni elitu iz Jeljcinove ere i uspostavi novu elitu - uglavnom ljudi koji su iz Sankt Peterburga. Oni su podjednako korupmpirani, ali i lojalni samo njemu", navela je ona. http://www.b92.net/biz/vesti/svet.php?yyyy=2015&mm=02&dd=16&nav_id=958822 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Cek je l ti stvarno mislis da to nije tacno ? Mozda ga je ovaj preterao sa brojkama, ali putin je sigurno pun para.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Cek je l ti stvarno mislis da to nije tacno ? Mozda ga je ovaj preterao sa brojkama, ali putin je sigurno pun para.... Kada budu legle na racun NBS milijarde koje je "drpio" Milioske sve cu im verovati ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 A obama je robin hud. Срђан Ранђеловић, Ignjatije, Dexi and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 A obama je robin hud. Kakav poster za Vukajliju .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 A obama je robin hud. Kakve to veze ima jedno sa drugim? Mislim, svi politicari od reda u tim zemljama su prebogati ljudi.... i Ruski i Americki .... Glupost je svadjati se ko je od njih "bogatiji" i ljutiti se sto neko kaze da je putin bogat... туриста је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Kada budu legle na racun NBS milijarde koje je "drpio" Milioske sve cu im verovati ... Video ja Putina kod brice.. znash sta vozi putin? Yugo.. kabrio.. skroman tip sve pare salje kevi.... kao i svi politicari uostalom. evo vucicevi roditelji ni stan nemaju... njegov brat nema firme, ali mu smestaju da ima... a vucic zivi skromno. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Kakve to veze ima jedno sa drugim? Mislim, svi politicari od reda u tim zemljama su prebogati ljudi.... i Ruski i Americki .... Glupost je svadjati se ko je od njih "bogatiji" i ljutiti se sto neko kaze da je putin bogat... Mile, tebi su ovi sa zapada urnisali mozak ... trebas da trazis odstetu .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Mile, tebi su ovi sa zapada urnisali mozak ... trebas da trazis odstetu .... Kakve ja veze imam sa zapadom.. ti zivis tamo... ne ja... nemam dodira sa zapadom... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Kakve ja veze imam sa zapadom.. ti zivis tamo... ne ja... nemam dodira sa zapadom... Imas, imas ... B92, Slobodna Evropa, Glas Americe, @cloudking ... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Imas, imas ... B92, Slobodna Evropa, Glas Americe, @cloudking ... Nista od toga ne gledam, nit slusam. Mene te gluposti ne zanimaju.... A kakve veze klaudking ima sa zapadom? On je covek iz istocne Srbije.. nije cak ni iz zapadne.... Uz to veci Srbin od tebe, doprinosi spskoj kulturi, placa porez Srbiji itd.. Sta si ti uradio za srbiju sem sto trabunjas po forumu? Jel si sluzio u nekom ratu? Nisi. Jel si donirao neke pare? Mozda jesi.... ne znam... Jel radis neke humanitarne akcije po srbiji? Sumnjam... Jel si pomogao nekog Srbina finasijski ili da se snadje u italiji? Sumnjma... iskreno... Jel si ucestvovao aktivno na bilo koji nacin u ocuvanju Srpske kulture i jezika u dijaspori? Opet.. sumnjam... Jel pomazes razvoj privrede u Srbiji ulaganjem tvojih para u neko Srpsko preduzece? Ne. Jel si stvorio jedno radno mesto u Srbiji? Nisi.. Dakle, koje ti je pokrice za tolika usta? Ili si sto se kaze, laprdach bez pokrica oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 evo vucicevi roditelji ni stan nemaju... njegov brat nema firme, ali mu smestaju da ima... a vucic zivi skromno. Niko da kaže - Svaka čast, Vučiću! Млађони and Дуња је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Naravno da je bogat, ima najboljeg zeta na Svetu Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Ovom svetu je potreban neko kao Regan. Srbiji je potrebna Tacherka... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука