Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Снежана, Лапис Лазули, Adelaida and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=bK_z0TJS9V8 Зосима and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_opWkvIaCY0 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 http://youtu.be/RhkST4GAj_g Maslacak_, Milena B., Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Kaludjerovic Sreten, Снежана, Човек Жоја and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Човек Жоја and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ne stidim se da kažem Oči su mi prepune suza kad čitam. не стиди се ја се увек најежим кад прочитам и често кад се сетим мајке помислим "можда спава.....са очима изван сваког зла" Снежана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Има још једна Дисова песма Medju svojimaU mom srcu ponoc. U njoj katkad tinjaMis'o da jos zivis, moj predele mladi.Moja lepa zvezda, majka i robinja...Boze! Sta li danas u Srbiji radi?Kod vas je prolece. Dosle su vam laste.Ozivele vode, djurdjevak i ruze.I mirise zemlja koja stalno rasteu grob i tisinu, moj daleki druze.Jedno tvoje vece. Ides kuci sporoulicama straha, i dusa ti jeca.Tvoje gladne oci, moja divna zoro,hrani ljubav majke:''Neka zive deca.''Ulazis u sobu. Suze te vec guse.A dva nasa cveta iz cetiri ratau tvome su krilu, obraze ti suse:"Mama, zasto places? Je l' pisao tata?"U velike patnje nevino pitanjedubi dublju ranu: plac ti trese grudi...Napolju je vidno, kao pred svitanje,k'o da ce se dici grobovi i ljudi.Skupila si suze u kose detinjе.Sve vas gledam sada kraj gozbe sirote.Lice ti se vedri: to duša svetinjeljubi tvoje celo, moj sjajni zivote. Ова је исто да се најежиш А својевремено, кад сам био основац ваљда, па смо радили ову песму, одох на викенд код бабе и деде, бака направила леп ручак, као и увек, а ја се сетих стиха "све вас гледам сада крај гозбе сироте" чак сам и изговорио стихове, а деда (Рус) ме погледао са презиром "шта прићаш? штаааа?" није читао Диса Снежана, Лидија Миленковић, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Млађони and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bole__Ser Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Млађони and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Млађони, Лапис Лазули, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 19, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Опет дупли пост - миш кликне два пута. Мош се брише. Кажу људи "Па то ти је у подешавањима". Ко да ја не знам да подесим. Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2015 Ala zene vole da slusaju pesme koje pevaju o muskoj patnji.... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука