Jump to content

Ovo je kultura a ne srpski komunalci ...

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Nisam zasdovoljsan ...

Kako ti mislis da doneses te zakone ( podela vlasti i slicno ) bez politicara odnosno narodnih predstavnika?

Ja ti rekoh, valjda jasno i glasno... jel ti uletela piljevina u oci pa ne citas..

Nisam zmislio sistem koji treba da funkcionise bez politicara, nego sistem gde ce politicari biti pod vecom kontrolom i odgovornoscu.

dakle nisam zamislio da zakone ne donose politicari... vec da se ti i tebi slicni obrazuju i da glasaju i traze politicare koji ce doneti te zakone a ne seselja, vucica, tadica i ostale prevarante..

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja ti rekoh, valjda jasno i glasno... jel ti uletela piljevina u oci pa ne citas..

Nisam zmislio sistem koji treba da funkcionise bez politicara, nego sistem gde ce politicari biti pod vecom kontrolom i odgovornoscu.

dakle nisam zamislio da zakone ne donose politicari... vec da se ti i tebi slicni obrazuju i da glasaju i traze politicare koji ce doneti te zakone a ne seselja, vucica, tadica i ostale prevarante..

Aaaaa, pa tako kazi. Ti nisi protiv politicara vec protiv "ovih" politicara ali ti ne smetaju oni politicari koji pale skupstinu i kradu slike iz nje?

Znaci to bi bilo neko tvoje vidjenje idealnogh sistema ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Vakt dunkade nioårings huvud i marken

http://goo.gl/7swUT9

Šta je ovo? Ovo se to oni tamo u tom Švedsku s tim zločincima maze ili šta? Ovako se to radi!

Zásah české policie. Czech Police super action against car thieves.

Подели на овим сајтовима

Aaaaa, pa tako kazi. Ti nisi protiv politicara vec protiv "ovih" politicara ali ti ne smetaju oni politicari koji pale skupstinu i kradu slike iz nje?

Znaci to bi bilo neko tvoje vidjenje idealnogh sistema ....

Tako je, ne smetaju mi oni politicari koji pale skupstinu korumpirane i zlocinacke vlasti.

kao sto ti rekoh, duznost svakog patriote je da stiti svoju zemlju od njene vlasti, gradjanska ne poslusnost prema zlocinackoj i destruktivnoj vlsti po zemlju - najveci vid nacionalizma.

A miloseviceva vlst je bila zlocinacka i destruktivna vlast po zemlju.....

idealni sistem, je sistem gde narod moze da uhvati macuge i da istera barabe iz skupstine.

Dok se ti zalazes za brabe u skupstini po svaku cenu....

Подели на овим сајтовима

idealni sistem, je sistem gde narod moze da uhvati macuge i da istera barabe iz skupstine.

Pa tako kazi Mile, ti si u stvari Jakobinac ....

A umesto macuga bolje je giljotina ... efikasnije je ...

Подели на овим сајтовима

Šta je ovo? Ovo se to oni tamo u tom Švedsku s tim zločincima maze ili šta? Ovako se to radi!

Zásah české policie. Czech Police super action against car thieves.

:))  :))  :))  :))  :))  :))

Zaki care , ove bih ja poslao u BGD u kontrolu ... pokazivali bi ne licnu kartu vec i zdrasvstvenu knjizicu, djacku, index ....

Подели на овим сајтовима

Pa tako kazi Mile, ti si u stvari Jakobinac ....

A umesto macuga bolje je giljotina ... efikasnije je ...

Nema potrebe za gioljotinjom.... to vi nacionalisti volite da streljate, ubijate, vesate za raznorazne izdaje, prodaje itd...

ja sam samo z to da im se oduzme moc.. zivot nek im ostane...

Подели на овим сајтовима

Nema potrebe za gioljotinjom.... to vi nacionalisti volite da streljate, ubijate, vesate za raznorazne izdaje, prodaje itd...

ja sam samo z to da im se oduzme moc.. zivot nek im ostane...

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Ti bi samo odbijao bubrege ...

Dusa od coveka .....

Подели на овим сајтовима

:aplauz:  :aplauz:  :aplauz:

Ti bi samo odbijao bubrege ...

Dusa od coveka .....

Pa kad su oni meni(kao sto je miloseveic onima koji su palili skupstinu) - red je da se branim.....

Covek na mestu, samo se brani.. nit se sveti, nit sta, samo se bori za svoj zivot....

A ne ko nacionalisti i autokrate.... smo bre ocete da besite, ubijate, koljete...

Подели на овим сајтовима

Ko voli Srbiju taj nije pobego iz Srbije Barone...

Ja se nadam da cu da pobegnem. Zelim da budem isti kao ti, covek koji mrzi srbiju do te mere da je morao da pobegne iz nje :*

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...