Jump to content

Ovo je kultura a ne srpski komunalci ...

Оцени ову тему

Crveni Baron

Препоручена порука

Ovo nije jedini snimak. Evo ga iz drugog ugla, gde se vidi drugi dečak kako se rve sa jednim od policajaca, a ovaj klinac što su ga oborili na zemlju je šutnuo ovog što ga je držao kad su ga podigli na noge. Klinci su inače Marokanci.

Jedan od komentara (naravno, ne mora uopšte da bude tačan, ali deluje kao da ovo što smo videli nije baš cela priča):

"Il n'a pas 9 mais 13 ans. Les adorables bambins sont montés sans billet dans le train, ont jeté toute sorte d’objets sur les voyageurs, leur ont craché dessus en les maudissant, ont mordu le contrôleur au point de l’envoyer à l’hosto, et ont même tenté de braquer une dame de 82 ans."

Ovo bi otprilike išlo: "Nisu imali 9, nego 13 godina. Divna dečica su se popela bez karte na voz, gađali su putnike raznim predmetima, pljuvali ih i vređali, a jednog od kontrolora su ujeli, tako da je morao da bude hospitalizovan. Čak su i pokušali da opljačkaju jednu 82-godišnju staricu".

oooooo ... Bravo majstore, to je oprasvdanje za jahanje deteta na ulici ... pa zasto se onda pola foruma toliko brinulo za onu iz Bus plus price od 30 godina? Nju niko nije jahao niti davio pa su opet hriscani listom stali, a i oni ne hriscani, u njenu odbranu? I vecina je napadala policiju zbog "brutalnosti"?

A sada opet ti isti gledaju nekako da opravdaju svedsku policiju? Nema brutalnosti u davljenju deteta na ulici? Ima 13 godina? Pa sa takvima trebba water boarding praktikovati, zar ne hriscani?

Zona sumraka .....

:))  :))  :))  :))

Ovo samo pokazuje neograniceno licemerje koje se izliva cesto na forumu a obicno je usmereno protiv Srbije ...Srba, srpske drzave, srpske policije, vojske ....

Na izvornom srpskom jeziku to bi se nazvao cisto proseravanje ... Da izvinu dame ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ovakav odnos pokazuje samo jedno. 

Da ti koji pljuju po srbiji pljuju bas po srbiji a ne po negativnostima kojih ima u Srbiji ...

Njima cilj nije eventualna brutalnost komunalne policije u slucaju Bus plusa vec upravo Srbija i Srbi. A to pakuju u oblande kao sto su komunalci, drzava, porezi i slicno.

Подели на овим сајтовима

Ovakav odnos pokazuje samo jedno.

Da ti koji pljuju po srbiji pljuju bas po srbiji a ne po negativnostima kojih ima u Srbiji ...

Njima cilj nije eventualna brutalnost komunalne policije u slucaju Bus plusa vec upravo Srbija i Srbi. A to pakuju u oblande kao sto su komunalci, drzava, porezi i slicno.

Eto.

ako si sve lepo provalio, mozemo li da zakljucamo besmislenu i malicioznu temu?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

bla bla bla  truć truć truć

Ako 'oćeš uspešno da troluješ, moraš malo da promeniš taktiku. Počeo si žešće da se blamiraš...čak i po tvojim standardima.

:)

Подели на овим сајтовима

Ako 'oćeš uspešno da troluješ, moraš malo da promeniš taktiku. Počeo si žešće da se blamiraš...čak i po tvojim standardima.

Haha, baron i standardi u istoj recenici! :-D

Подели на овим сајтовима

Ma imam vise od devet godina .... nista se ne sekiraj, sve je dozvoljeno ... samo opusteno ...

Подели на овим сајтовима

Ja nisam siguran da troluje iskreno..... vise bih rekao da ne povezuje neke stvari i da uopste nije sposoban da razume.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ja nisam siguran da troluje iskreno..... vise bih rekao da ne povezuje neke stvari i da uopste nije sposoban da razume.

:))  :))  :))  :))  :))

Ma samo kada ti razumes "neke stvari" ...

Nego, kako je na poslu? Cujem radis u firmi koju su podigli nemci jer im se ispalti vise da placaju radnika u Srbiji 1000 € nego nemca 2 000?

Uspevas li da sa 1000 € zivis?

Vidis, ovo zezanje pokazuje koliko ti u stvari veze nemas o cemu pricas ...

Подели на овим сајтовима

:)):)):)):)):))

Nego, kako je na poslu? Cujem radis u firmi koju su podigli nemci jer im se ispalti vise da placaju radnika u Srbiji 1000 € nego nemca 2 000?

:)):)):)):)):))

Ne brini. Ja sam se uhlebio u drzavnoj firmi za 400e ali preko interneta zaradim najmanje jos dvaput tolko... Derem amere i vas evropljane tako da sam osvetio mladju ;-)

Подели на овим сајтовима

0_a9842_fc66a107_M.jpg

Подели на овим сајтовима

Vidis, barone, problem je sto ja pricam jedno a ti to ne shvatas uopste jer nemas intelektualne kapacitete a ni znanja da shvatis.

Zato i u tvojoj glavi ja "nista ne razumem"

Ali dobro.. nije u redu zamerati ljudima ometenim u obrazovanju kojima je mozak trovao marksizam.

Подели на овим сајтовима

1000€ za Srbiju je vise nego odlicna plata.

Ja ni ne znam o cemu on prica...

Ustvari znam.. uopste nije skapirao moju pricu o tome kako rastu plate, i rekao sam mu da Srbija ima potencijal da stigne nemacki standard(kao sto je hong kong uspeo) ukoliko libelarizuje ekonomiju (kao sto je hong kong uradio) a on se na to i dalje smeje kao blesav i zalze se da radimo sve ono suprotno od hong konga.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...