Deni72 Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Zanima me na koji nacin tumace adventisti Sveto Pismo,odnosno,da li ga tumace sasvim drugacije nego ostale hriscanske Crkve??? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Адвентисти нису хришћани, а још мање су Црква. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Адвентисти нису хришћани, а још мање су Црква. Deni to zna, on se jednostavno loše izrazio. Deni ne živi u Srbiji i ne treba da budemo kritični kad pogreši, može slobodno da ga ispravite Deni neume da se naljuti, naprotiv. Ovde ti je link i on vodi na njihovu stranu i na metode koje koriste:http://www.jieu-adventisti.org/dokumenti/izjave_i_smernice/metode_proucavanja_biblije.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Адвентисти нису хришћани, а још мање су Црква. Deni to zna, on se jednostavno loše izrazio. Deni ne živi u Srbiji i ne treba da budemo kritični kad pogreši, može slobodno da ga ispravite Deni neume da se naljuti, naprotiv. Ovde ti je link i on vodi na njihovu stranu i na metode koje koriste:http://www.jieu-adventisti.org/dokumenti/izjave_i_smernice/metode_proucavanja_biblije.pdf Hvala А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Фебруар 3, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 Jos nesto me zanima,pozvan sam na sastanak gde se proucava Sveto Pismo i oni kazu da nisu nikakva sekta niti zajendica,nego cisto zele da se sastanu sa ljudima koje zanima proucavanje Biblije.Imaju Biblije na svim svetskim jezicima,a u Srbiji se okupljaju oko nekakve zajednice koja se nalazi u Novom sadu,a zovu se: HRISTOVA CRKVA BRACE Kosovska br. 17 21000 Novi Sad Da li znate ko su oni? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karanovic dragana Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 To ti je otprilike" hricanska"organizacija a volonterski se bave sektarenjem..pouzdano znam ima takva jedna u mom komsiluku pa par nasih nesrecnika ide tamo na "studiranje Bozije rijeci".Jako su ljubazni i simpa,bezopasni itd ali bjez`odatle...to ti je sipanje iz supljeg u prazno...otprilike.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Фебруар 3, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2011 To su Deni adventisti, zvali su me da im prevodim sa Poljskog i na Poljski, na nekakvom međunarodnom skupu. Biskup mi nije dao blagoslov i nisam otišao a onda mi pokojna sestra Ines objasnila o čemu se radi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Познати адвентистички проповедник и учесник у телошким расправама, Милош Богдановић, недавно је открио невероватни гуруизам и ниподаштавање Библије и библијских ликова, а уздизање самозване "пророчице" Јелене Вајт. По њима је она изнад Јована Крститеља У њеним књигама је већа светлост него у самој Библији којом толико машу и пуна су им уста Ње http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Фебруар 11, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2015 Imao sam raspravu sa nim u vezi postovanja svetih ikona. Tada je izneo argument da jevreji nisu pravili slike Mojsija,Ilije i drugih, da su u hramu samo jednom godisnje gledali u zmiju i da su u Novom zavetu ljudi uvek bili prekoreni za klanjanje. Apostol Jovan se dva puta poklonio anđelu, i oba puta je bio ukoren rečima “Bogu se pokloni!” (Otkrivenje 19,10; 22,8). Kada je Kornelije kleknuo da se pokloni apostolu Petru, bio je zbog toga ukoren:“A kad Petar šćaše da uđe, srete ga Kornelije, i padnuvši na noge njegove pokloni se. I Petar ga podiže govoreći: Ustani, i ja sam samo čovek.” (Dela 10,26) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Posetilac Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Meni je interesantno da, kad se ovako gleda sa strane, ispada da Gospod bas preko njih radi najbolje stvari za covecanstvo, preko EW u svetu ili kod nas MP-a ili onog instituta za religiju iz CG. Cesto se zapitam gde bas preko njih, gde Bog njih nadje? Pre bih uzeo za ozbiljno da na ulici cita, propoveda Sveto Pismo neki beskucnik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Познати адвентистички проповедник и учесник у телошким расправама, Милош Богдановић, недавно је открио невероватни гуруизам и ниподаштавање Библије и библијских ликова, а уздизање самозване "пророчице" Јелене Вајт. По њима је она изнад Јована Крститеља Da je Miloš Bogdanović kojim slučajem mormon on bi sve to isto od riječi do riječi tvrdio za Josepha Smitha. U tom slučaju bi sve pohvale i ode išle njemu na račun a ne Elleni White. Oba su bili vrlo talentovani i uspješni autori religious fiction literature ali Joseph Smith se pokazao daleko maštovitijim i inventivnijim. http://www.srce-isusovo.com/index.php/kateheze/34-kateheza-2-mormoni-i-hinduisticke-sekte.html Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Tada je izneo argument da jevreji nisu pravili slike Mojsija,Ilije i drugih Што није тачно, правили су слике само се та пракса касније изгубила. Ево једне јеврејске синагоге из II века: http://en.wikipedia.org/wiki/Dura-Europos_synagogue http://divdl.library.yale.edu/dl/Browse.aspx?qc=Eikon&qs=464 Караконџула and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука