Таша Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Pogledajte kratku reportazu o ovom bracnom paru, svedocima da ljubav nije prolazna stvar. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/56/Србија+данас/1777626/У+браку+75+година.html Зосима, Kaludjerovic Sreten, Viikica and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viikica Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 То је то ... Љубав и поштовање и брак траје. "Црква је као брод. Када уђеш у брод,и да се заборавиш и да задремаш и да заспиш,брод те и даље носи. Превешће те куда си наумио. Треба само да уђеш." (Старац Пајсије Светогорац) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna Milovic Написано Фебруар 8, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 8, 2015 Blago njima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milena B. Написано Фебруар 20, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2015 Joj, predivni su i preslatki Nek im Bog da zdravlja jos dugo godina da slave godisnjice braka To je pravo bogatstvo- porodica. Mirna luka u ovom instant svetu. Kaludjerovic Sreten and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 22, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2015 Благо њима! Нек су живи и здрави и сви њихови! Дивно! Kaludjerovic Sreten and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука