Дејан Написано Фебруар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Било како било,Православље се небрани на овакав начин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Одговор монаха Антонија на „саопштење за јавност епископа Иринеја“ Саопштење за јавност 25.фебруар 2010 – 07:30 Туга обузима сваког побожног човека, па на крају и мене грешнога, услед одлуке еп.Иринеја (бачкога) и Његовог Синода да почетак гоњења на праведника Божијег еп. Артемија поклопи са почетком најстрожијег годишњег васкршњег поста, те и нас приморава да се од истих бранимо у времену покајања, поста, молитве и смирења. Ово више личи на говор идолопоклоника него једног монаха! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Сад се већ са сатире прелази на хумор!Ако је човек устврдио да постоји неки однос између Папе и владике,онда је "неуравнотежен" (свака част владики као свештеном лицу али верујем да и он кад је болестан иде код лекара по дијагнозу и лечење)...Изгледа да је ПАПА табу тема!Боље је закључајте! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 26, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Ја више не знам шта се то крије и шта је табу тема,овај човек пре свега прича клевете и ствари о којима не зна ништа односно има неко своје виђење засновано на рекла казала! Вероватно му се у испосници јавио неко са оног света па га подучио шта ко ради у синоду! Синод је синод,били у њему ваки или наки људи и он је за поштовање,а овај човек поштује само своје виђење ствари,а наши непријатељи су једва дочекали па га још и пустили да одржи интервју! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 Сви су људи грешни...Судећи по писању на осталим сајтовима сличне тематике,није требало да га нико подучава...Видећемо! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Фебруар 26, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2010 file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/My%20Documents/BORBA%20ZA%20VERU%20-%20_____%20__%20____%20-%20________%20______.htm ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука