Juanito Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Ето, мистерија решена. Нектар не подржава албанске сепаратисте, већ су југоносталгичари. Није свеједно! Човек Жоја, Deja Vu, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=lx1OUv1V79E Puste para proklete, ostavi familiju i moj rodni kraj tamo gde sam rodjen ja Човек Жоја and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Ја видим карту Велике Србије, не знам откуд вам ове претпоставке. Милан Ракић, Данче*, Човек Жоја and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Di je Mlađoni da nam kaže istinu o čemu se ovde zapravo radi?! feeble, Данче* and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Ја видим карту Велике Србије, не знам откуд вам ове претпоставке. TAKO JE BRE SRBINE!!! IDEMOOOOOO Плутон and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 јер Колубара полако али сигурно умире, за најдаље 30ак година, а хидро енергија чак и кад би се у тај сектор улагало не би била ни приближно довољна. ...sunce sija sunce sija joj joj, joj joj.. Obnovljivi i zeleni izvori, trebalo bi da se na to predje, planeta nam je ionako u haosu. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 И ако се шалиш, границе СФРЈ на оном паковању су дебље од граница између држава чланица и покрајина... Па тако ваљда и треба да буде. Додуше, он је све мало "смутио", тако да се види само Пељешац (иако се на тим контурама расно разазнају и Корчула, Хвар, Брач, на детаљу који је узет као мотив на карти), те је "укино" испрекидане линије између тзв. уже Србије како се у оно време звала и њених АП-ова. Види се и излаз БиХ на море... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Нектар је једна од ретких успешних извозних српских фирми,мисим да су чак и власници чувеног словеначког фруктала... Ово са мапом може бити само маркетиншки потез,да шиптар може поносно да прелије шпагете са томателом, који му даје до знања да је његова држава призната... Мада не знам ко држи "Нектар" , из Бачке Паланке су,могуће је да су и аутономаши,па није искључено да једном подебљају и те границе на Сави и Дунаву... У сваком случају ја трошим "Томатино", а после овога,нектар ми неће извући ни динар из џепа... Баба је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Промених наслов. Саћу да правим сензацију по медијумима Милан Ракић, Човек Жоја, ИгорМ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Промених наслов. Саћу да правим сензацију по медијумима Nego šta, da se izvinu!!! Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/1346437251/1346437449/%D0%BD%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B0%D1%80-%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D1%86%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%83-%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D0%B4-%D1%81-r4756 Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 "Војводина је глава Србије, глава Србије, глава Србије! Војводина је глава Србије...." Пг је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Сад укуцајте овај наслов у гугл претраживач Manolis, Човек Жоја and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Сад укуцајте овај наслов у гугл претраживач Први смо. 'Ће те у'апсе Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 29, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2015 Što da me apse, pa sami su tako crtali njih treba apsiti! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука