Jump to content

Нектар Томатело отцепио Војводину и Косово од Србије

Препоручена порука

Ето, мистерија решена. Нектар не подржава албанске сепаратисте, већ су југоносталгичари.

Није свеједно!

Подели на овим сајтовима

јер Колубара полако али сигурно умире, за најдаље 30ак година, а хидро енергија чак и кад би се у тај сектор улагало не би била ни приближно довољна.

...sunce sija sunce sija joj joj, joj joj..  :trubac:

Obnovljivi i zeleni izvori, trebalo bi da se na to predje, planeta nam je ionako u haosu.

Подели на овим сајтовима

И ако се шалиш, границе СФРЈ на оном паковању су дебље од граница између држава чланица и покрајина...

Па тако ваљда и треба да буде. Додуше, он је све мало "смутио", тако да се види само Пељешац (иако се на тим контурама расно разазнају и Корчула, Хвар, Брач, на детаљу који је узет као мотив на карти), те је "укино" испрекидане линије између тзв. уже Србије како се у оно време звала и њених АП-ова. Види се и излаз БиХ на море...

SFRJ.gif

Подели на овим сајтовима

Нектар је једна од ретких успешних извозних српских фирми,мисим да су чак  и власници чувеног словеначког фруктала...

Ово са мапом може бити само маркетиншки потез,да шиптар може поносно да прелије шпагете са томателом, који му даје  до знања да је његова држава призната...

Мада не знам ко држи "Нектар" , из Бачке Паланке су,могуће је да су и аутономаши,па није искључено да једном подебљају и те границе на Сави и Дунаву...

У сваком случају ја трошим "Томатино", а после овога,нектар ми неће извући ни динар из џепа... :0414_feel:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...