Ненад Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Misa Vacic iz SNP 1389 bije novobegradske policajce - www.snp1389.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rasha Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Ма ја очекујем да се сви медији у Србији дигну против ова два полицајца и против оних са чијим благословом ово раде, и да трубе месецима о томе, исто као што су покренули хајку на Еписко..., пардон, оца Бранислава. Ако, дакле, једете, ако ли пијете, ако ли што друго чините, све на славу Божију чините.(1. Кор 10, 31) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 ne razumem, zasto mirno nije usao u auto?! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Фебруар 24, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2010 А што би овај кукавац радио да му се ето,ради некога ћефа,заинатио Динкић,Тадић и ако сам добро видио Дачић и тужили га за увреду и клевету?Па ја мислим да би му задужили чукунука колико је глуп,а ова фаца још нашла да лијепи плакате испред зграде општине. Ово су тако непромишљени потези да је то страшно:ако има имало мозга у главу фино зна да се овако ствари не обављају него на један много паметнији начин. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука