Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Цитат Cvele, izvini molim te, da ne bi sada miješali teme radi preglednosti možemo li vaša pitanja malo odgoditi .Uvaženi Nikola je pitao o tome da li ima tekst u Bibliji koji govori o Muhammedu.To pokušavam da za danas završimo.Ne možemo na jednom mjestu petnaest tema.IUzvini ovo je krajnije dobronamjerno!Brate Enize hvala vam na ovom uvazeni i lepo je sto svima nama persiras ali je persiranje za neki malo oficialni razgovor a ovo ovde je ipak bar po meni bratski dijalog pa mislim da mozemo jedni drugima da se obracamo sa TI ! Ti si Enize nas brat koji na ovom forumu svedoci svoju veru a to svedocenje treba da preraste u bratsko druzenje i na ovim medju religiskijim temama ali i na ostalim na ovom forumu jer svi smo deca Jednoga BOGA ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Ma ok. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Nikola je postavio pitanje za jednu temu, po meni je interesanntna, i ja sam samo posavjetovao da zbog teme da ne bude razbacana da je iscrpimo, nadam se da to nije problem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Поводом ваше теме, да не кварим дијалог другом темом. Пророк кога ће Господ подићи између браће, зар се не мисли на Јевреје? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 ako nije problem mogu s vama(tobom, pošto me kritikuju za persiranje) da nastavim ovu temu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Nikola od sada neću persirati, ambijent je fin, i treba tako da ostane. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 27, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha to brateeee ! Jer ovde smo skoro svi zaista gostoprimljivi i dobronamerni i zato trebas i ti i svi drugi da se ovde osecaju kao u svojoj kuci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Јел се виде моји постови? 0104_cheesy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Za brata Solomona:Ovdje se uzima mišljenje onih čijoj vjeri tekst i pripada. Kažete da se taj tekst odnosi na Hristosa! A riječi u navedenom tekstu sličnog tebi, na koga se one odnose? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Цитат Vukmane, kao musliman, čovjek, ljudsko biće vam kažem: Idite u školu, molim vas naučite bonton,bonton,to vam faliiiiiiiiiiii. Ajde jadan, sto si ufitiljio sa tim bontonom i tom kurtoazijom. Moj kum mi je prije 30 godina kupio knjigu o bon tonu i rekao, "ajde Crnogorac, nauci lijepo da se ponasas". Od tada sam naucio da se lijepo ponasam i primenjujem sva pravila iz te knjige. Dakle, ja sam kulturan covjek, ali ti to ne vidis. Moja orginalnost tebi izgleda kao nedostatak bon tona. Nisam ti ja kriv, brate, sto nisi orginalan. I ja sam jednu muslimankinju preveo u pravoslavlje!!! A? Koliko si ti hriscana preveo ka gospodinu Muhamedu? Ovo "ti" je posto si ti predlozio da se ne persiramo, inace, ja, kao kulturan cojek, koji poznaje sve finese "bon tona", uvijek persiram. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Brate "dijalog", da li si cuo za indonezanskog muftiju i folozofa "Kman Vu", koji je iz katolicizma presao u islam? Mislim da bi ti njegove knjige mnogo pomogle da shvatis probleme rimokatolika u zapadnoj Evropi, jer je doticni filozof a kasnije muftija veci dio svog zivota proveo bas u Francuskoj. Bicu ti veoma zahvalan na odgovoru. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Vi vašim ponašanjem da nekoga nagovorite da prihvati hriščanstvo.Smi 0205_whistling crveniloješno.Vi činite da se ljudi čestiti ograđuju od vas i vaši postupaka.U svakom slučaju vi po svome a ja ću po svome.Ja ovdje nisam rekao riječ uvrede.ali vi vašom originalnošću bojim se da pokazujete samo vašu sirovost.(Izvinjavam se ljudima koji vode ovaj forum i svakom čestitom čovjeku na ove teške riječi koje su rezultat provociranja ovog čovjeka). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic vukman Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Цитат Brate "dijalog", da li si cuo za indonezanskog muftiju i folozofa "Kman Vu", koji je iz katolicizma presao u islam? Mislim da bi ti njegove knjige mnogo pomogle da shvatis probleme rimokatolika u zapadnoj Evropi, jer je doticni filozof a kasnije muftija veci dio svog zivota proveo bas u Francuskoj. Bicu ti veoma zahvalan na odgovoru. Gospodine "dijalog" prihvatam Vasu sugestiju i izvinjavam se. Ubuduce cu se potruditi da moj recnik bude na akademskom nivou, sto naravno ne znaci da se slazem sa Vama. Molim Vas da mi odgovorite na postavljeno pitanje. S postovanjem Vukman Cejovic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 Цитат Za brata Solomona:Ovdje se uzima mišljenje onih čijoj vjeri tekst i pripada. Kažete da se taj tekst odnosi na Hristosa! A riječi u navedenom tekstu sličnog tebi, na koga se one odnose? "Зато ми рече Господ: Добро рекоше шта рекоше.Пророка ћу им подигнути између браће њихове, као што си ти, и метнућу речи своје у уста његова, и казиваће им све што му заповедим" (5.Мој.17-18)Пророчанство се односи на самог Христа,Онога Који је окосница старозаветне вере,Наду Израиљеву,Месију,Спаситеља,а то је Господ Христос,Пророк над пророцима,инспиратор свих пророка и сваког њиховог пророштва.Он је Онај Који рече за Себе,кроз одговор жени Самарјанки,Ко је заиста Он:"Рече Му жена: Знам да ће доћи Месија који се зове Христос, кад Он дође казаће нам све.Рече јој Исус:Ја сам који с тобом говорим. (Јн.4,25-26) То је је писано за Оног Који рече неверним Јудејима:"Јер да сте веровали Мојсију тако бисте веровали и мени; јер он писа за мене" (Јн.5,46) Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Фебруар 27, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2010 ima li ko zainteresovan od braće pravoslavaca da nastavimo diskusiju na temu šta Biblija kaže o Muhammedu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука