Deja Vu Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 @@Deja Vu, па наравно, него ме је изиритирао онај пост о преподобном чеду Танкосићу који ето излупа пар шамара злом и мрачном Черчилу и покаже му која се чарапа облачи на коју ногу. У том смислу и моја реакција, ако разумеш... Ma razumem te, imam ja takve po faksu, bila jednom debeta cetnici vs partizani, umalo se ne pobise o tome koji je veci postenjacina Tito ili Draza. Samo se to ne moze ni nazvati debatom nego smejurijom obojenom ideoloskim besmislicama. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Voya Tankosich <3 <3 <3 Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 @@pedja257, како се оно каже, Британци не воле да ратују својим рукама... Ili kako je Hitler (koji hteo Engleze za saveznike pa se preracunao) u razgovoru sa Stojadinovicem rekao - “Englezi su hrabar narod, ali ne vole da ratuju. Oni više vole da se bore do poslednjeg Francuza...”". Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Искрен да будем, пошто је тема о Черчилу пропала, као контраобавештајцу и борцу му се дивим, ал не треба таквима давати да петљају око политике. Човек Жоја је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука