grigorije22 Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Kako javljaju inostrani mediji, mladić iz Srbije Dušan Krtolica bi mogao biti sledeće svetsko čudo od deteta! Ovaj dečko sa svojih 11 godina je i majstor i umetnik, koji crta floru i faunu sa veštinom koja prevazilazi njegove godine. Do svog osmog rođendana Dušan je imao dve nacionalne samostalne izložbe, a kao i svi dečaci njegovog uzrasta fasciniran je dinosaurusima i drugim izumrlim bićima. Kaže da bi voleo biti zoolog kada portaste, a mi se nadamo da će u tome i uspeti. Рада.., Ignjatije, Dexi and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 23, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 http://www.petplus.rs/neverovatno-decak-iz-srbije-je-novo-cudo-od-deteta/ Kaludjerovic Sreten, Рада.., Samo Ana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 gledao sam ovo na nekoj televiziji,mozda na RTS ili na Pink,ovaj djecak je cudo stvarno predobro crta Тања1 and Рада.. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Znam ovog malog. Postavlja svoje radove već dve ili tri godine na jednoj fb stranici posvećenoj slikarima. Fenomenalan klinac. Svaka mu čast! Млађони and Рада.. је реаговао/ла на ово 2 I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Како су невероватно изразито педантни,нежни и потпуно оригинално маштовити ови цртежи. Ово би ја могао да гледам у неограниченим количинама и то не сам,ево за почетак би волео да имам пуну собу цртежа у којој бораве моји клинци. Уживао би са њима и гледали бисмо сваки детаљ под лупом,тамо где је овај дечак уткао свој невероватни дар и доживљај свог постојања. Да ли можда неко зна, ако је могуће да направиш рам за слику који би уместо стакла имао велику лупу, тако би желео да се ниједан ситан детаљ не испусти док би гледао цртеже. Дечак је сјајан. Тања1, Ignjatije, Олимп and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Срце мало, како ужива док цртка директно „из главе“ без припрема. Кад би нам политичари били овакви ствараоци, где би нам био крај. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Срце мало, како ужива док цртка директно „из главе“ без припрема. Кад би нам политичари били овакви ствараоци, где би нам био крај. Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Јануар 23, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Oduvek sam se divila ovom talentu... Svaka čast! Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 23, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2015 Мене нешто овакви цртежи плаше. А за таленат свака част. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Мене нешто овакви цртежи плаше. А за таленат свака част. Не разумем шта те плаши са цртежа? Већина је у складу и хармонији, на последњем је верно приказано да велика риба гута малу рибу. А ти једеш улашену рибу? Рада.. and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 Не разумем шта те плаши са цртежа? Већина је у складу и хармонији, на последњем је верно приказано да велика риба гута малу рибу. А ти једеш улашену рибу? Пази опасног диносауруса,потпуно је фантастично дечји,питом и у најлепшој варијацији једне грдосије од створења. Тај диносаурус може газити по кокошјим јајима а да их не поломи. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 25, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2015 na jednoj fb stranici Imaš link ? Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука