Jump to content

Decak iz Srbije novo cudo od deteta!

Оцени ову тему

Препоручена порука

detailed-pen-drawings-prodigy-dusan-krto

Kako javljaju inostrani mediji, mladić iz Srbije Dušan Krtolica bi mogao biti sledeće svetsko čudo od deteta!

Ovaj dečko sa svojih 11 godina je i majstor i umetnik, koji crta floru i faunu sa veštinom koja prevazilazi njegove godine.

Do svog osmog rođendana Dušan je imao dve nacionalne samostalne izložbe, a kao i svi dečaci njegovog uzrasta fasciniran je dinosaurusima i drugim izumrlim bićima.

Kaže da bi voleo biti zoolog kada portaste, a mi se nadamo da će u tome i uspeti.detailed-pen-drawings-prodigy-dusan-krtodetailed-pen-drawings-prodigy-dusan-krto

Подели на овим сајтовима

Znam ovog malog. Postavlja svoje radove već dve ili tri godine na jednoj fb stranici posvećenoj slikarima. Fenomenalan klinac. Svaka mu čast! :aplauz:  :)

I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...
I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you...

Подели на овим сајтовима

Како су невероватно изразито педантни,нежни и потпуно оригинално маштовити ови цртежи. 

Ово би ја могао да гледам у неограниченим количинама и то не сам,ево за почетак би волео да имам пуну собу цртежа у којој бораве моји клинци. Уживао би са њима и гледали бисмо сваки детаљ под лупом,тамо где је овај дечак уткао свој невероватни дар и доживљај свог постојања.

Да ли можда неко зна, ако је могуће да направиш рам за слику који би уместо стакла имао велику лупу, тако би желео да се ниједан ситан детаљ не испусти док би гледао цртеже.

Дечак је сјајан.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Срце мало, како ужива док цртка директно „из главе“ без припрема. :)

Кад би нам политичари били овакви ствараоци, где би нам био крај.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Срце мало, како ужива док цртка директно „из главе“ без припрема. :)

Кад би нам политичари били овакви ствараоци, где би нам био крај.

Даааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

Мене нешто овакви цртежи плаше. А за таленат свака част.

Не разумем шта те плаши са цртежа? Већина је у складу и хармонији, на последњем је верно приказано да велика риба гута малу рибу. А ти једеш улашену рибу? :)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Не разумем шта те плаши са цртежа? Већина је у складу и хармонији, на последњем је верно приказано да велика риба гута малу рибу. А ти једеш улашену рибу? :)

Пази опасног диносауруса,потпуно је фантастично дечји,питом и у најлепшој варијацији једне грдосије од створења. Тај диносаурус може газити по кокошјим јајима а да их не поломи. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...