Adelaida Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ma clanak je ok, nego su se mogle reci " najhot momci" i " pariti oci" zameniti sa " lepi momci" i " uzivati u lepoti" npr...ali u tom slucaju clanak ne bi bio toliko zapazen...( ili smo seksualno toliko ugrozen narod da nam se seksualne konotacije poturaju svuda...pa i u pravoslavnim obicajima) Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Otklonicemo svaku sumnju ako samo pogledamo sta je sam Isus govorio o plivanju za casni krst... moze li neko da me uputi gde o tome da procitam u Pismu? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ma clanak je ok, nego su se mogle reci " najhot momci" i " pariti oci" zameniti sa " lepi momci" i " uzivati u lepoti" npr...ali u tom slucaju clanak ne bi bio toliko zapazen...( ili smo seksualno toliko ugrozen narod da nam se seksualne konotacije poturaju svuda...pa i u pravoslavnim obicajima)Можда а по мени је и написан такав да постоје хот момци којима добар изглед није примарни циљ односно није им иста идеологија са момцима којима је идол и смисао живота добар и хот изглед.Тако гледајући ножемо добити и едукативна приступ, не одбацујући жаргон који толико вама смета. И гарантујем да нисте имуни на парење очију. Ајде да чистимо чашу и из нутра. Текст је добар јер упућује на дијалог а то је онај ринг који не смемо прекинути због свог лажног пуританства. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Slazem se, moze da se o tekstu razmatra i na taj nacin. И гарантујем да нисте имуни на парење очију. Ајде да чистимо чашу и из нутра. Licno, ne vidim smisao u " parenju ociju".......( sad se setih Mice Trofrtaljke i onog njenog " Od gledanja nema selameta") Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 <3 bogojawljenje <3 RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Deki992, Млађони, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 опет геј тема на Поукама jel beše lopov viče "dršte lopova"... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 увек 8086.gif kmečio si tamo, pa odi da vidiš šta se zbilo..da možeš mirno da spavaš i lažeš... Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne znam kakav problem imate sa ovim, pa ovo je klasican novinarski senzaciolizam u nedostatku inspiracije da se napise nesto smislenije.Mislim, za krst plivaju uglavnom mladi momci, vecinom su to i sportisti tako da je normalno da budu lepo gradjeni.U sustini, ovi momci su cak i normalno gradjeni, ne vidim da ima nesto puno "nabildovanih" likova i tome slicno...Sta treba da ocekujemo, da u januaru za krst plivaju pretezno dede od 80 godina? :.mislise. Goku and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Па читав смисао билдовања мишића је да се допаднеш другима. Nije tacno. Oni kojima je to citav smisao, ne vezbaju dugo.Smisao bildovanja je da se dopadnes pre svega sam sebi. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Nije tacno. Oni kojima je to citav smisao, ne vezbaju dugo. Smisao bildovanja je da se dopadnes pre svega sam sebi. Добро де, има (вас) и таквих. Али смисао показивања мишића у јавности је да се допаднеш другима. Или ни то није тачно? П. С. Мада ја и не мислим да је само по себи лоше показивати се другима. Коментар је био у одговор на коментар да ће неки мишићавко да буде погођен ако га нека женска третира као ”месо”. Deki992 and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Добро де, има (вас) и таквих. Али смисао показивања мишића у јавности је да се допаднеш другима. Или ни то није тачно? П. С. Мада ја и не мислим да је само по себи лоше показивати се другима. Коментар је био у одговор на коментар да ће неки мишићавко да буде погођен ако га нека женска третира као ”месо”. ja spadam u misicavce i nista mi ne smeta kad me neka zenska posmatra kao mesko Млађони је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ама људи, нису голишави момци овде проблем, а ни мишићави, а ни они мало мање. Мене је шокирао наслов у новинама како су приказани. Сензационалистички и простачки. Као иди и пари очи. А опште је познато (а не значи и истинито) да се лепши пол ипак не задржава на физичком изгледу као рецимо мушкарци. И онда су употребили тај простаклук - парити очи... Најхот... Боже, и даље не могу да се начудим да један јавни медиј измисли реч и стави овако нешто као "најхот" lab_man and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Dobro bre Nidžojla, moraju ljudi da paze na tiraž. (ne znam da li je već neko to rekao, verovatno jeste) Jedino što je bitno da se prodaje, za većinu, i da se klikće. Sam si delio na fb-u onu foru - ,,pogledajte ko je sve na spisku za elitnu poslovnu pratnju'' - čisto marketinška caka. Sam si video da je tiraž bitan, neki idu dotle da pljuju po verskim osećanjima direktno (eno ti situacije u Francuskoj). Svako vidi čega mu srce puno. Данче*, Никола Поповић and lab_man је реаговао/ла на ово 3 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 па знам, али ја морам да се чудим и надам неким стандардима Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука