Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Но да се не осврнем на никога ко је писао на теми,мени се не допада досадно пуритански православље а овај чланак и идеја нема злобу у себи и мени се савршено допада јер просто инсистира на дијалогу.Тако је и смишљена и написана. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Misljenja sam da svaki covek ( musko, zensko) treba da bude svestan svojih kvaliteta - fizickih, psihickih, a i svojih nedostataka, i da prihvati sebe onakvim kakvim jeste i kakvim ga je Bog stvorio. Kada to postigne, onda mu ne smetaju tudja misljenja niti ga vredjaju jer ga to ne karakterise. Npr, mene bas briga na koji ce nacin " tamo neko" misliti o meni, da li ce pariti oci na prizor mene u kupacem kostimu ili ne. Mene takve stvari ne doticu, to da li ce neko misliti o meni samo kao o seksualnom objektu je njegova slabost i nedostatak, mene to niposto ne odredjuje. Deki992, Goku, lab_man and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Иначе да се се осврнем на парење очи који као израз смета појединим људима. Православље је ринг,највећи двобој водиш унутар самог себе а да не би више парио очи мораш бити светитељ у данашње време. Христос је инсистирао да чаша буде чиста не само са споља већ и изнутра,па се запитајте колико сами понека парите или не парите очи. Ето то би могао бити мали детаљ који отвара све шири дијалог на овој теми. Свашта нешто још има отворено за дијалог у вези теме.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Mogla bih da budem zlurada i primetim da sad muškarci mogu malo (samo malo) da osete ono što žene, između ostalog, ponižava jako dugo. Ali neću, samo ću reći da meni ovo nije u redu. Чекај, ти стварно мислиш да то некима смета, а нарочито да то смета овим и оваквим ликовима? Па читав смисао билдовања мишића је да се допаднеш другима. Читав смисао ове јурњаве за крстом је да демонстрираш своју сирову снагу и издржљивост. Све у свему, циркус. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Иначе да се се осврнем на парење очи који као израз смета појединим људима. Pa nekako se ne moze bas svrstati u isti kos : parenje ociju, najhot i plivanje za Bogojavljenski krst...ne uklapa se, nije sad da sablaznjava ali kad pomisli neko na plivanje za Bogojavljenski krst, nije mu seks u pozadini misli...valjda nije...bar ne bi trebalo da bude :.mislise. ali ima raznih ljudi sa raznim slabostima.... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 ali kad pomisli neko na plivanje za Bogojavljenski krst, nije mu seks u pozadini misli...valjda nije...bar nebi trebao da bude :.mislise. ali ima raznih ljudi sa raznim slabostima.... Ма какви. Та церемонија је одвајкада одисала духом молитве и побожности и привлачила најсветије међу нама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Pa nekako se ne moze bas svrstati u isti kos : parenje ociju, najhot i plivanje za Bogojavljenski krst...ne uklapa se, nije sad da sablaznjava ali kad pomisli neko na plivanje za Bogojavljenski krst, nije mu seks u pozadini misli...valjda nije...bar ne bi trebalo da bude :.mislise. ali ima raznih ljudi sa raznim slabostima.... Види како је одмерена и чедна биће и сјајан секс са њом. Карикирам. Ако мало другачије повежеш ове момке није окупила само љубав према себи и жеља да се допадну другоме иако мислим да тога имамо сви,већ их је окупила и љубав према Богу. А то можда неког учини још више секси ако Говоримо кроз призму љубави и жаргона. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Kapiram da ima raznih ljudi... nekom je seksi ovo, nekom ono... Ali za sve postoji i vreme i mesto. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 У међувремену, у Европској Унији... https://www.youtube.com/watch?v=2GVYydjhl4c (Обавезно одгледати до краја) Плутон, Kaludjerovic Sreten, Никола Поповић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ne kaže se najhot, nego hotestni...nema razloga da mešamo srpski tamo gde mu mesto nije! Плутон, Volim_Sina_Bozjeg, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Kapiram da ima raznih ljudi... nekom je seksi ovo, nekom ono... Ali za sve postoji i vreme i mesto. зНевероватно али о томе измешу осталог и говори овај чланак. Например ти ниси секси док радиш нешто Богоугодно и не видим сврху тако уско схватање овог чланка,вероватно је мало навођење са погрешним разумевањем. Када човек престаје бити секси тачно? Док плива за часни Крст? Како му то успева? Чланак не говори уско само о сексу или призвук у на исти. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 У међувремену, у Европској Унији... https://www.youtube.com/watch?v=2GVYydjhl4c (Обавезно одгледати до краја) Ово нека нова дисциплина - ММА за Часни крст. Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Ово нека нова дисциплина - ММА за Часни крст. Па ето успели смо све да видимо... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 20, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 Например ти ниси секси док радиш нешто Богоугодно и не видим сврху тако уско схватање овог чланка,вероватно је мало навођење са погрешним разумевањем. Када човек престаје бити секси тачно? Док плива за часни Крст? Како му то успева? Чланак не говори уско само о сексу или призвук у на исти. Covek moze biti seksi drugima bilo kad...i to ne zavisno od toga da li se on/ona sama oseca ili misli o sebi tako tog odredjenog trenutka. Kaludjerovic Sreten, ivanaika and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јануар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2015 з Невероватно али о томе измешу осталог и говори овај чланак. Например ти ниси секси док радиш нешто Богоугодно и не видим сврху тако уско схватање овог чланка,вероватно је мало навођење са погрешним разумевањем. Када човек престаје бити секси тачно? Док плива за часни Крст? Како му то успева? Чланак не говори уско само о сексу или призвук у на исти. хм... помислићу да си ти писао овај текст, мајке ми Volim_Sina_Bozjeg and Adelaida је реаговао/ла на ово 2 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука