Jump to content

Nisam fundamentalist, ali nisam ni Charlie

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

Evo i ja da kzem Je suis carli.

Zasto? Zato sto kad napisem je suis carli na sta zapravo mislim? 

da sam ja svi ovi ljudi..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamic_terrorist_attacks

da se empatisem i solidarisem sa njihovim stradanjem i ujedinjujem protiv njihovog zlocinca islamskog fundamentaliste i teroriste.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ali nisi... nisi napisala ni jedan jedini kriterijum po kome bi se odlredjivalo sta jeste uvreda a sta nije... na ovoj ovolikoj temi NIKO od vas zagovornika ogranicenja slobode govora nije to uradio... NI-KO...

То је регулисано законом.

Подели на овим сајтовима

Ali ne komuniciraju o konkretnoj stvari Grizli i Nata, vec zakonski da bude pokriveno sta je sloboda a sta zloupotreba slobode izrazavanja.

Znaci, ja vidim da ti crtas nesto sto se kosi sa zakonom, prijavim te, platis kaznu 1x, 2x, 3x i ako nastavis, zatvore ti radnju, pa ako otvoris sledeci put gledaces sta ces da crtas.

a kako definises ti sta je zloupotreba slobode izrzavanja?

mislim verujem da imas najbolju nameru... ali to kad  trazish da se nesto zakonski definisi... definisace oni ljludi kojima ce to koristiti.... vec sam te to pitao ne znm jel si videla...

Подели на овим сајтовима

Ali ne komuniciraju o konkretnoj stvari Grizli i Nata ...

Комуницирају управо Гризли и Ната, само је Ната послала полицију да наметне свој став. То те не ослобађа моралне одговорности.

Znaci, ja vidim da ti crtas nesto sto se kosi sa zakonom, prijavim te, platis kaznu 1x, 2x, 3x i ako nastavis, zatvore ti radnju, pa ako otvoris sledeci put gledaces sta ces da crtas.

Не би тако ишло, јер Гризли је суверена особа која брани своја права.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

То је регулисано законом.

Nije, ne lupetaj. U francuskoj ne postoji verbalni delikt i krivicno delo uvrede.

Drugo tamo gde postoji verbalni delikt krivicno delo uvrede, ti lepo tuzish, pa ti on plati odstetu. Ne salje se na robiju. 

Drugim recima cak i tamo gde je sloboda govora tako kontrolisana, sve sto mozes da uradis da uzmes nesto novca od onog ko je pisao/rekao nesto lose. 

I ti sad mozes da budes pogodjena i uvredjena kol`ko god oces, da mi pricas da sam zeljan paznje, gord, seljak itd....medjutim to ne menja cinjenicu da si 'ladno izjavila nesto sto veze sa istinom nema potpuno sigurna u sebe. 

Подели на овим сајтовима

Evo i ja da kzem Je suis carli.

Zasto? Zato sto kad napisem je suis carli na sta zapravo mislim? 

da sam ja svi ovi ljudi..

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Islamic_terrorist_attacks

da se empatisem i solidarisem sa njihovim stradanjem i ujedinjujem protiv njihovog zlocinca islamskog fundamentaliste i teroriste.

А немаш емпатију за муслиманске жртве? За србске жртве? Само по диктату, како запад каже.

Увек сам се чудила људима који се осећају инфериорно у односу на запад.

Подели на овим сајтовима

А немаш емпатију за муслиманске жртве? За србске жртве? Само по диктату, како запад каже.

Aaaaa... jos jednom molim da mi neko objasni kako da ignorisem korisnika... ja izlgeda nemam tu opciju?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Opet lupetas. U onoj listi su i ruske i kineske i muslimanske zrtve islamskih fundamentalista.

Подели на овим сајтовима

Nije, ne lupetaj. U francuskoj ne postoji verbalni delikt i krivicno delo uvrede.

Drugo tamo gde postoji verbalni delikt krivicno delo uvrede, ti lepo tuzish, pa ti on plati odstetu. Ne salje se na robiju. 

Drugim recima cak i tamo gde je sloboda govora tako kontrolisana, sve sto mozes da uradis da uzmes nesto novca od onog ko je pisao/rekao nesto lose. 

I ti sad mozes da budes pogodjena i uvredjena kol`ko god oces, da mi pricas da sam zeljan paznje, gord, seljak itd....medjutim to ne menja cinjenicu da si 'ladno izjavila nesto sto veze sa istinom nema potpuno sigurna u sebe.

Гризли, ти као модератор на овој теми жмуриш од почетка овом младићу што као аргумент износи да лупетам. Обзиром на твој став према вређању и цивилизованој дискусији те молим да или радиш свој посао као модератор и санкционишеш ово, или дозволиш да га отрескам и даш оставку на функцију.

Подели на овим сајтовима

Aaaaa... jos jednom molim da mi neko objasni kako da ignorisem korisnika... ja izlgeda nemam tu opciju?

Gluposti koje lupet su joj toliko priceless da je bolje da je ne ignorises vec da se smejes tolikoj kolicini neistina koje iznosi toliko sigurna u sebe.

Ja izbacim spisak svih zrtava terorista sirom sveta... ona krece slobodno da lze da se empatisem samo sa "evropskim" zrtvama a ostale igrnosiem.

Подели на овим сајтовима

Гризли, ти као модератор на овој теми жмуриш од почетка овом младићу што као аргумент износи да лупетам. Обзиром на твој став према вређању и цивилизованој дискусији те молим да или радиш свој посао као модератор и санкционишеш ово, или дозволиш да га отрескам и даш оставку на функцију.

Opet lazes. Ne zmuri, jer nigde nisam izneo argument da lupetas. Izneo sam argument i onda sam konstatovao da su tvoji nazovi argumenti, u sustini lupetanje gomila lazi, izmisljotina i podmetacina.

Dok si ti meni uputila uvrede licnosti da sam ja kao licnost seljak, egoista, hriscanski ateista, da sam ljubitelj zpada, da ne volim nikog sem zpad, da se osecam inferioran prema zpadu.

Vidis, to sto ti sad radis je obicna zloupotreba slobode govora. Kada neko razbuca moj argument - to je vedjanje, a kada ja nekog vredjam to je normalno.

Zato sloboda govora ne treba biti ogranicena, jer je potrebna samo ljudima koji ne mogu da se nose sa kritikom. Ili naucite da se nosite sa kritikom, ili prihvatite islam, idite u seriatske zemlje, tamo niko ne sve da vam kritikuje misljenje.

Подели на овим сајтовима

Па игнориши ме клауде. Ионако си једини који може рећи да је приближно Шарли. С тим што твој сајт још не финансирају политичари. И кад будеш схватио да је и твој живот јефтин као овим глумцима у атентату....

Подели на овим сајтовима

Tesko ...

Moderatori i mladjoni rade u talu ... Kao i Charlie i francuski bombarderi ...

Ako ga otreses onda si terorista da ne kazem banovan ...

Tako nekako funkcionise liberalni fundamentalizam ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...