Deja Vu Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 pa jesam i sad, samo ne smem da pokazem, da me ne biju.... nije u redu da provociram i time budem isti kao nasilnik.... Pametno. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Живот дајем Металику не дајем! Deja Vu and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Izdo braču ateiste što ne bi i metaliku. Ako izda i Raduloviča onda stvarno... I liberale ako izda... Млађони and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 I liberale ako izda... Код нас важи строго правило - ко изда ..... Deja Vu, Manolis, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Честитам Млађо, тема се опет врти око тебе. Успео си у животу. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Честитам Млађо, тема се опет врти око тебе. Успео си у животу. Šta ćeš, vole ga muškarci a i poneka žemska :P Čoek je magnet! Juanito, Grizzly Adams, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Mati moja posto sam metalac iako sam Srbin pravoslavac! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 А ти си мерило за памет? Оно што ти не разумеш је глупост? Или ти немаш....капацитет? opet ti na licnom nivou... ja nisam rekao da si ti glupa da si ovo ili ono vec mislim da je tvoje misljenje glupost... to je to... dakle ja ne vredjam tebe licnost vec prozivam tvoje misljenje. STo se mene tice za sebe sam najpametniji..... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Код нас важи строго правило - ко изда ..... ...kamenovanje. Manolis and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 То се не римује, ми смо песничке душе... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 То се не римује, ми смо песничке душе... ... i izdajicama davimo guše. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Моје мишљење не можеш да квалификујеш као глупост, јер то је вређање на личном нивоу. Можеш да се не слажеш са мојим мишљењем и да имаш друго. И треба да истинитост поткрепиш аргументима. " Ало жено причаш ретардиране глупости" није аргумент већ лична увреда. За коју би те неко могао и налупати, разумеш? https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Ма шта ти је, то је за ове примитивце ми смо пуно суптилнији - нацртамо им карикатуре и они сами угуше од смеха. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 " Ало жено причаш ретардиране глупости" није аргумент већ лична увреда. И обично сме да се изговори тек после 10 година брака. Значи Млађо - ниси квалификован. Ајде молим вас немојте више да се расправљате. Нема сврхе. Љуби вас брат - више Гоцу, наравно. Нема правде на овом свету... Милан Ракић, Juanito, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 9, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2015 Бојим се да је на помолу нови талас фашизма, пре него хришћанства. Ne nadaj se, necemo vam dozvoliti da se "razmasete" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука