Jump to content

Руски свештеник прешао у Ислам

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

...sto nam nedostaje duh tolerancije, pogotovo medjureligijske.

Zar nisi u drugoj temi napisao "Tolerancija je foliranje."  70A.gif

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Uvažena Mileva: Ja nisam ovdje da ubacujem sumnje ni u čije vjerovanje. Prirodno je da poznajem i tuđe, izvini jer sam učio i to. Morate praviti razliku između namjere koja je čista i teoloških pitanja.Kada me neko pita ja odgovorim.Pogledajte svaki moj komentar.Nećete naći riječi uvrede prema srpskom narodiu ili pravoslavlju.svako ima pravo na izbor.Samo čovjek može imati mišljenje da je nečiji izbor ispravan ili nije.Hvala

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Brate igra izmedju muskarca i zene je dinamicna i menja se kroz epohe ! Ako je zena postala prepredenija i mudrija onda muskarac mora da bude jos mudriji kao zmija jer on je glava ! Isto bi se desilo i muslimanu da muslimanka pozove policiju recimo u nemakckoj ali muslimanka se od malena uci pokornosti pa takve stvari kod njih ostaju medju cetiri zida ! A nase zene se od malena uce da budu samostalne barbike i da budu malo teza lovina ! A vise volim i da se mlatim sa njima nego da imam neku bas pokornu ! Brate mani zavere a kreni u lov

Ulovio sam ja svoju zenu prije devet godina i sad samo mogu da se patim i borim protiv lovackog instikta.

Post je i ne dovodi me tvojim lovackim predlozima u iskusenje.

I ovaj "karadjordje" je poceo da mi brise poruke, sto nije fino.

Подели на овим сајтовима

...sto nam nedostaje duh tolerancije, pogotovo medjureligijske.

Zar nisi u drugoj temi napisao "Tolerancija je foliranje."  70A.gif

Druze, ja sam svjetski cojek i kao takav vrlo tolerantan. Skoncetrisi se malo vise na ono sto pisem i videces da je sve napisano u duhu ljubavi i tolerancije.

Подели на овим сајтовима

Brate igra izmedju muskarca i zene je dinamicna i menja se kroz epohe ! Ako je zena postala prepredenija i mudrija onda muskarac mora da bude jos mudriji kao zmija jer on je glava ! Isto bi se desilo i muslimanu da muslimanka pozove policiju recimo u nemakckoj ali muslimanka se od malena uci pokornosti pa takve stvari kod njih ostaju medju cetiri zida ! A nase zene se od malena uce da budu samostalne barbike i da budu malo teza lovina ! A vise volim i da se mlatim sa njima nego da imam neku bas pokornu ! Brate mani zavere a kreni u lov

Ulovio sam ja svoju zenu prije devet godina i sad samo mogu da se patim i borim protiv lovackog instikta.

Post je i ne dovodi me tvojim lovackim predlozima u iskusenje.

I ovaj "karadjordje" je poceo da mi brise poruke, sto nije fino.

Док год неко буде неосновано причао да је неко крив за некога неће се толерисати.Није битно о коме и о чему се прича.

Подели на овим сајтовима

Unistavanje hriscanske familije je planska rabota kojom su rukovodili Jevreji i masoni.

Feminizam je takodje planska rabota, kojom su takodje rukovodili Jevreji i masoni.

Muhamedanizacija hriscanskih zemalja je opet planska rabota, kojom su opet i opet rukovodili Jevrejii masoni.

Nadam se da neces obrisati ovaj post, da bih neke stvari od ovog sto sam napisao mogao da dokazem.

Подели на овим сајтовима

Нећу ти обрисати овај пост из разлога што ћу ти још овај пут одговорити:наша је несрећа што су нам криви сви за све сем нас самих.

У памет се у главу Црногорци,како је говорио Његош.Тако дакле,нико нам није крив до нас самих,ни чивути ни мухамеданци ни ђаво но ми сами.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Unistavanje hriscanske familije je planska rabota kojom su rukovodili Jevreji i masoni.

Feminizam je takodje planska rabota, kojom su takodje rukovodili Jevreji i masoni.

Muhamedanizacija hriscanskih zemalja je opet planska rabota, kojom su opet i opet rukovodili Jevrejii masoni.

Nadam se da neces obrisati ovaj post, da bih neke stvari od ovog sto sam napisao mogao da dokazem.

Brate moj po tebi je ceo ovaj svet jedna velika zavera ! Brale i da jeste sta ti imas od toga nit si clan UN nit si Henri Kisindzer i sto bi na njih trosio vreme i energiju !

Popij sprajt sledi svoje instikte

Подели на овим сајтовима

Замолио бих дискутанте да се држе теме јер је тема о руском свештенику који је прешао у Ислам.Администратор карађорђе.
Подели на овим сајтовима

Замолио бих дискутанте да се држе теме јер је тема о руском свештенику који је прешао у Ислам.Администратор карађорђе.

Ono sto sam postavio se itekako tice ove teme, jer objasnjava na koji nacin se unistava hriscanski moral i familija a favorizuju antihriscanski pokreti u Evropi.

Подели на овим сајтовима

Ono sto sam postavio se itekako tice ove teme, jer objasnjava na koji nacin se unistava hriscanski moral i familija a favorizuju antihriscanski pokreti u Evropi.

То нема апсолутно никакве везе са темом јер је тема о руском свештенику који је прешао на Ислам.

Подели на овим сајтовима

Dobro da li taj svečenik nije možda razumio hriščanstvo.Šta ga je to natjeralo da prihvati islam.Da li je to onaj duževni nesmiraj koji je imao u hriščanstvu?

Ne, to je nespremnost da se bori sa iskusenjima koja imaju pravoslavci a koja nemaju oni sa laznom vjerom.

Jedan od znakova prave vjere, pravoslavne, je mir koji prevazilazi razum, ali i iskusenja.

Ima nekih, koji nisu spremni za duhovno usavrsavanje kroz iskusenja.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...