Jump to content

Руски свештеник прешао у Ислам

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

Цитат

Jedna lasta ne cini prolece !Desavaju se prelasci iz jedne u drugu konfesiju i to je sasvim normalno i slobodan izbor coveka koji se za to odlucuje ! Novinski izvestaji o tome su sturi a deluju malo senzacionalisticki pa se iz njih i nemoze bas dobro zakljuciti prava priroda problema to jest sta je navelo coveka da to uradi ! Ne slazem sa ovim bacanjem prokletstva i tome slicno jer se time ne dobija nista ! Trebalo se sa covekom ljudski rukovati i rastati jer to je njegova slobodna volja koja mu je data od GOSPODA i to nema prava niko da mu oduzme niti da mu ospori pa ma  koliki Crkveni velikodostojnik da je bio !

BOG je rekao Ne sudi da ti ne bude sudjeno - pa mislim i da je reakcija na njegovu odluku trebala da bude ovakva !

Da,slazem se da postoje ljudi koji pralez iz jedne u drugu religiju i obratno,ali sto se ovde moze zapaziti je da svstenici,uceni,doktori nauka,...prelaze na Islam,sto se ne moze primetiti u obrnutom pravcu kao i procenat onih koji prelaze na Islam.

Evo nije jedini slucaj,

Ovaj covek je bio jedan od pomocnika pape

http://www.idristawfiq.com

a ona je iz porodice svestenika

http://www.rubaqewar.com/islam/

itd..

Svako dobro i sve najbolje!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Паре чине чуда и имају веома велику моћ.

Kada ga je novinar pitao zasto si presao na Islam,a Islam je sada slab,muslimani razjedinjeni,..rekao je da ga to ne interesuje,jer onaj ko je danas jak moze sutra da bude slab i obrnuto i presao je na Islam pre nego sto je procitao i jednu knjigu o Islamu,samo je razmisljao o Bogu,monoteizmu,...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Паре чине чуда и имају веома велику моћ.

kada ga je novinar pitao zasto si presao an islam,a Islam je sda slab,musliani razjedninjeni,..rekao je da ga to ne interesuje,jer onaj ko je danas jak moze sutra da bude slab i obrnuto i preao je na Islam pre nego sto je procitao i jednu knjigu o Islamu,samo je razmisljao o Bogu,monoteizmu,...

Izvini brate nije moje da sudim ali u ovo stvarno nevjerujem  prastaj
Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

А каква је то функција заменик патријарха?

није само заменик, него је "заменик саветника патријарха".

On je rekao da je bio savetnik zamnika ili pomocnika Patrijarha i da su 3 svestenika  sa njim primila Islam.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

Ајд дијалог, да не биде монолог.

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4095101,00.html

Ево у Ирану је смртна казна важећа за конвертите из Ислама у Хришћанство.

Не постоји ни једна држава са Хришћанском традицијом у којој је важећи овакав или сличан закон.

http://www.sedmitza.ru/news/787981.html

Уосталом шта уопште значи анатема православне Цркве за једног муслимана?

С обзиром да човек више не верује у Господа Христа, њему ова анатема у најблажем случају може бити смешна, исто као што би и мени била смешна антема неког хоџе.

Под условом да је вест о анатемисању истинита, ал чисто сујмам.

Дакле не постоји хришћанско организовано друштво у коме се муслимани по закону убијају ( или кажњавају на смрт) због конвертирања, АЛИ постоји исламско организовано друштво( читај држава) у којој је тај закон на снази.

Даље , и сам познајем лично неке бивше Муслимане који су прешли у Православље.

Један од њих је и богослов код нас.

Такође знам за људе који су званично муслимани а заправо православни Хришћани, а оваквих случајева је бивало много чешће кроз историју , него обратних , а зна се и зашто.

Такође знам и за случајеве хоџа који су конвертирали у Хришћанство.

То је једна општа људска појава и ништа заправо не доказује.

Ни да је ислам инфериоран ни да је супериоран у својој вери и учењу.]

Prvo postoji razilazenje kod Islamskih ucenjaka za koga vazi smrtna kazna.Neki kazu za onoga koji napusti Islam i pocne da se oruzano bori protiv muslimana.

Zasto je propisana smrtna kazna u Islamu za one koji napuste islam?Zato sto je ejdna grupa Jevreja se dogovorila kako ce da kazu da su primili Islam i onda nakon kratkog vremana da ga napuste kako bi poljuljali verovanje kod muslimana,nakon toga je objavljen taj propis da ne bi bilo poigravanja sa verom.

Za ostale stvari sam odgovorio u prethodnim postovima.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Zasto je propisana smrtna kazna u Islamu za one koji napuste islam?Zato sto je ejdna grupa Jevreja se dogovorila kako ce da kazu da su primili Islam i onda nakon kratkog vremana da ga napuste kako bi poljuljali verovanje kod muslimana,nakon toga je objavljen taj propis da ne bi bilo poigravanja sa verom.

0110_hahaha 0110_hahaha

Је ли ти стварно вјерујеш у ово што си написао ?

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог!

Приметила бих да је неко рекао да је снимак са неког исламског сајта тако да....

Раније смо говорили да папир трпи све, сада то исто важи и за ове модерне направе и све оно што се на њима може видети.

Лично уопште не верујем да се одиграло тако, али је могуће да су медији желели да тако изгледa, да неко испадне good guy  0110_hahaha , а неко bad guy >0110_hahaha

Посебно то око клетве... па зар то постоји уопште?

Зар не куну врачаре, зар крвне и остале клетве нису њихов домен? И откад то нас православне дотиче?

Па све и да је човек сад муслиман, откад ми проклињемо? Је л то Богу угодно? Хоће ли нас због тога више волети?

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

0110_hahaha 0110_hahaha

U Bibliji se govori kao trebaju da se pobiju citavi narodi..da Isus nije dosao da donese mir nego rat...

To je propisano da ne bi bilo poigravanja sa verom,a danas onaj ko hoce da predje iz jedne u drugu religiju moze,moze i da emigrira,...

Trebao si da citiras i prethodni deo koji sma napisao,ne samo ovaj..mnogi ti svestenici koji su primili Islam im je preceno da ce biti ubijeni,neke su pokusali da otruju...

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

0110_hahaha 0110_hahaha

То још увек не оправдава убијање невиних.

Цитат

U Bibliji se govori kao trebaju da se pobiju citavi narodi..da Isus nije dosao da donese mir nego rat...

To je propisano da ne bi bilo poigravanja sa verom,a danas onaj ko hoce da predje iz jedne u drugu religiju moze,moze i da emigrira,...

Trebao si da citiras i prethodni deo koji sma napisao,ne samo ovaj..mnogi ti svestenici koji su primili Islam im je preceno da ce biti ubijeni,neke su pokusali da otruju...

То се помиње у старом завету, и то је пре свега био етнички рат Јевреја за свој етнички простор исти онакав какав су водили протеклих пола века против ваше браће муслимана у Палестини.

Та није ваљда да то оправдаваш?

Иса пејгамбер и Господ наш Христос није донео рат у том смислу у коме ви то препоручујете, јер да јесте он би попут вашег пророка Мухамеда узео мач у руке и заиста кренуо у рат, али то није урадио ни једног момента.

Рат  о коме говори Христос је духовни рат, рат против шеитана , греха и смрти, а не рат да би било више смрти.

Цитат
  Цитат

Jedna lasta ne cini prolece !Desavaju se prelasci iz jedne u drugu konfesiju i to je sasvim normalno i slobodan izbor coveka koji se za to odlucuje ! Novinski izvestaji o tome su sturi a deluju malo senzacionalisticki pa se iz njih i nemoze bas dobro zakljuciti prava priroda problema to jest sta je navelo coveka da to uradi ! Ne slazem sa ovim bacanjem prokletstva i tome slicno jer se time ne dobija nista ! Trebalo se sa covekom ljudski rukovati i rastati jer to je njegova slobodna volja koja mu je data od GOSPODA i to nema prava niko da mu oduzme niti da mu ospori pa ma  koliki Crkveni velikodostojnik da je bio !

BOG je rekao Ne sudi da ti ne bude sudjeno - pa mislim i da je reakcija na njegovu odluku trebala da bude ovakva !

Da,slazem se da postoje ljudi koji pralez iz jedne u drugu religiju i obratno,ali sto se ovde moze zapaziti je da svstenici,uceni,doktori nauka,...prelaze na Islam,sto se ne moze primetiti u obrnutom pravcu kao i procenat onih koji prelaze na Islam.

Evo nije jedini slucaj,

Ovaj covek je bio jedan od pomocnika pape

http://www.idristawfiq.com

a ona je iz porodice svestenika

http://www.rubaqewar.com/islam/

itd..

Svako dobro i sve najbolje!

Овај одговор ми личи на одговор наших зилота, или што би наш народ реко ја у клин ти у плочу... 0110_hahaha

Иако је већ одговорено на ове поставке , овом поруком се питање поставља испочетка као и да није одговорено.

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат
  Цитат

0110_hahaha 0110_hahaha

Да,у Библији се говори да требају да се побију сви народи материјалном смислу,у тјелесном смислу,због пада тих народа и због немогућности спасења.

То што Христос говори у духовном смислу:Он је дошао да донесе мач,да раздвоји добро од лошег и да направи јасну границу.

Подели на овим сајтовима

uvaženi sugovornici, Bog mi je svjedok da nemam namjeru nikoga vrijeđati.Allah u Kuranu kaže: Ko hoće da vjeruje neka vjeruje a ko neće nemora. Oženjen sam iz porodice u kojoj suprugina strana famelije sa njene majcuine strane su pravoslavci.Nemam ništa protiv izbora čovjeka.Čovjek bira put kojim će ići , ali imam pravo da izrazim svoje mišljenje da li je taj put ispravan ili nije. To važi i obratno sa vađše strane.Vi da smatrate islam ispravnom vjerom vi biste bili muslimani a ja da smatram krščanstvo boljom vjerom od islama bio bih krščanin. Ali ono što je dobro među nama i što treba svakako da trajje jeste ovaj naš dijalog u kojem zaista se svi trudimo koliko sam primjetio da vodimo dijalog o bilo kojoj temi na jedan normalan i civilizovan način.

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Цитат

uvaženi sugovornici, Bog mi je svjedok da nemam namjeru nikoga vrijeđati.Allah u Kuranu kaže: Ko hoće da vjeruje neka vjeruje a ko neće nemora. Oženjen sam iz porodice u kojoj suprugina strana famelije sa njene majcuine strane su pravoslavci.Nemam ništa protiv izbora čovjeka.Čovjek bira put kojim će ići , ali imam pravo da izrazim svoje mišljenje da li je taj put ispravan ili nije. To važi i obratno sa vađše strane.Vi da smatrate islam ispravnom vjerom vi biste bili muslimani a ja da smatram krščanstvo boljom vjerom od islama bio bih krščanin. Ali ono što je dobro među nama i što treba svakako da trajje jeste ovaj naš dijalog u kojem zaista se svi trudimo koliko sam primjetio da vodimo dijalog o bilo kojoj temi na jedan normalan i civilizovan način.

Енизе,ми ти вјерујемо да не желиш никога вријеђати и да овај дијалог водимо са максималним уважавањем  1405_love

Подели на овим сајтовима

Цитат

Хвала Богу да је тако и надам се да ће тако и остати.

Подели на овим сајтовима

Апсолутно.Мени је жао што се и међу протестантима не појави неко као ви јер на жалост,само смо код римокатолика наишли на разумијевање до вашег доласка.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...