Jump to content

Руски свештеник прешао у Ислам

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Гости
Guest ага пије млеко

Ruski sveštenik(savetnik zamenika Patrijarha) prešao na islam

Dr. Ali Blucin, ruski konvertit u islam je bio svestenik 16 godina, a prije toga profesor filozofije komunizma. Kada je pravoslavna crkva cula za njegov prelazak u islam donijela je odluku u kojoj priziva prokletstvo na njega i sedam generacija njegovih potomaka, a pozvali su sve njegove rodjake i zatrazili od njih da prekinu sve svoje veze i kontakte s njim.

http://n-um.com/?q=node/3017/play

Подели на овим сајтовима

Цитат

Ruski sveštenik(savetnik zamenika Patrijarha) prešao na islam

Dr. Ali Blucin, ruski konvertit u islam je bio svestenik 16 godina, a prije toga profesor filozofije komunizma. Kada je pravoslavna crkva cula za njegov prelazak u islam donijela je odluku u kojoj priziva prokletstvo na njega i sedam generacija njegovih potomaka, a pozvali su sve njegove rodjake i zatrazili od njih da prekinu sve svoje veze i kontakte s njim.

http://n-um.com/?q=node/3017/play

Ухх тешка клетва  dada

А зар хришћани бацају клетве на некога ? То ми није хришћански  1307_womens

У хришћанству нема пречица

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Jedna lasta ne cini prolece !Desavaju se prelasci iz jedne u drugu konfesiju i to je sasvim normalno i slobodan izbor coveka koji se za to odlucuje ! Novinski izvestaji o tome su sturi a deluju malo senzacionalisticki pa se iz njih i nemoze bas dobro zakljuciti prava priroda problema to jest sta je navelo coveka da to uradi ! Ne slazem sa ovim bacanjem prokletstva i tome slicno jer se time ne dobija nista ! Trebalo se sa covekom ljudski rukovati i rastati jer to je njegova slobodna volja koja mu je data od GOSPODA i to nema prava niko da mu oduzme niti da mu ospori pa ma  koliki Crkveni velikodostojnik da je bio !

BOG je rekao Ne sudi da ti ne bude sudjeno - pa mislim i da je reakcija na njegovu odluku trebala da bude ovakva !

Подели на овим сајтовима

Цитат

Bravo za crkvu!! 1413_love 1502_baby 1500_baby dada

ko ga sljivi, s' Bogom nema zajebavanja. 1307_womens

Kako ide ono"roditelji jedose grozdje, djeci utrnuse zubi"

Брате,само мало обрати пажњу на речник.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

У опште не верујем у ову причу да је анатемисан званично од стране руске Цркве и то још и његови потомци.

Шта има да буде званично анатемисан, довољна му је анатема то што се обрезао и напустио Христа.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко
  Цитат

У опште не верујем у ову причу да је анатемисан званично од стране руске Цркве и то још и његови потомци.

Шта има да буде званично анатемисан, довољна му је анатема то што се обрезао и напустио Христа.

Да и ја не верујем да се тако нешто десило, то није уопште у духу православља.

Иначе информација је са једног муслиманског сајта...

Подели на овим сајтовима

pa nije to obicni mirjanin, vec visoki zvanicnik rpc-a.To vam je nesto kad bi Milos presao kod Murata da ratuje protiv Lazara...Covek iz vrha,znaci covek koji je imao i znanje i vlast, pa je ipak napustio Hrista, a zarad cega?Nije vam isto kad to uradi seljak koji se recimo bori za zivot i nema nekakvog  teoloskog znanja i kad to ucini savetnik zamenika Ptrijarha..Ej, bre.... dada 1307_womens

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

Паре чине чуда и имају веома велику моћ.

"Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти

"Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III

"Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан

Подели на овим сајтовима

Свако има своју слободну вољу. А ово за бацање клетве - па мислим да се није десило, нешто ми то звучи тако.Он одлучио тако - безвезе му је одлука скроз, али и његово је право да тако одлучи.Нека му се Бог смилује.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Полако са информацијама. Сем овог што смо видели, за сад нисам ништа нашла на руском Гуглу.

Колико сам разумела, то је било још 1999...

Има само неки Вјачеслав Полосин, али никакве инф. сем ове о овом човеку нема.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...