aliluja Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Mi ljudi prvo moramo prestati da očekujemo... tako bi se "ja tebi-ti meni" samo od sebe okončalo kako za dobre tako i za loše stvari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Па ако то погледамо мало другачије, не видим сад баш нешто толико трагично,ако и узвратимо... Ако ти неко нешто дарује из љубави,зашто не бих исто тако узвратио,из љубави. Ајд да вас видим да ово примените рецимо за брак, јер би трпели баш неког ко вас не воли ,без да вам дарује,рецимо осмех, тешко,зар не... У овом свету где је све мање љубави и пажње, па и та узвраћена има своју вредност ,немој да се стално пржите на те савршене идеалне подвижничке љубави,јер смо овако раслабљени и острашћени много далеко од те приче... feeble, Плутон, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 On 10. 3. 2015. at 21:30, Зосима рече Ајд да вас видим да ово примените рецимо за брак Не иде тако у браку. Замисли да жена учини мужу, а он затим оде нпр. до комшинице? Не би се лепо завршило. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 On 29. 12. 2014. at 10:26, Драшко рече Признајем да ми је стало да ми се каже хвала кад неком нешто добро учиним, ретко учиним чиста срца Isto. Zato razvijam misaonu taktiku "hvala ti, Boze, sto nisi pravedan, kad bi mi se lose vracalo za sve lose, aaaa, neka, neka, ne treba zahvalnost". "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Март 10, 2015 Пријави Подели Написано Март 10, 2015 Драшко, Аурор and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука