Jump to content

Зашто су Срби против геј параде?

Оцени ову тему

Баба

Против геј параде  

22 члановâ је гласало

1. 1. Срби су против геј параде зато...

• што иза геј покрета стоје исти атлантисти који су нас бомбардовали
      19
    • што су претежно хомофобни и не разумеју мањине
      1
    • што су хришћани па их вера тако учи
      4
    • што је криза, па су страсти мало појачане
      7

Препоручена порука

Пре неки дан њуз.нет објавио зезаторски чланак о томе како су, захваљујући новом Пупиновом мосту, две древне цивилизације, борчанска и земунска, по први пут успоставиле контакт. Јао кад су кренули у коментарима једни друге да часте. Борча и Земун. О чему даље да причамо? Познато је како многи из унутрашњости мрзе Београд. Такође је познато како многи "рођени Београђани" мрзе дођоше који им "отимају дух њиховог града". Чачани мрзе Ужичане. Србијанци мрзе "косоваре" и "босанце". Деца из основне школе Танаско Рајић мрзе децу из основне школе Вук Караџић и обрнуто. VII2 и VII4 из основне школе Вук Караџић се мрзе међусобно. И ми се питамо зашто Срби мрзе педере?

Подели на овим сајтовима

za mene kao hriscanina nije vazno da li je moja ili tvoja, to nema veze, savijest je savijest, razlikuje se samo jel ti aktivna ili inaktivna

Kinezima savest kaze da je ok klati i jesti pse...?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

ne moze se ni u ime ljubavi raditi sta oces, nije ona opravdanje, nje sex i strasti  ljubav, dvojica muskaraca se mogu voljeti i bez sexa, sta ima crkva da opravdava necije zivotinjske porive, crkva govori upravo suprotno, da treba savladati zivotinju u sebi, ovo zivotinja je figurativno receno....

I ako bih mogao neko da mi objasni zašto Bog, a i vernici imaju potrebu da pričaju lhjudima kako treba da se ponašaju, šta da oblače, koliko puta dnevno da imaju seks, da li da savladaju životinjske porive ili ne, koliko dece treba da imaju i slično? Čak i onima koji ne pripadaju toj veri.

Подели на овим сајтовима

Ozbiljno? 

Jesi li siguran da si napravio reprezentativni uzorak vascelog srpstva?  :D

Оно што ме овде занима то је то.

Дакле суштина је у првом питању, као што видиш уосталом.

Подели на овим сајтовима

za mene kao hriscanina nije vazno da li je moja ili tvoja, to nema veze, savijest je savijest, razlikuje se samo jel ti aktivna ili inaktivna

U suštini, ako ljudima želiš da daš slobodu da rade ono što hoće pri čemu nikoga ne ugrožavaju i da rade ono što mnoge druge grupe ljudi (uključujući vernike) mogu da rade, savest ti je isključena?

Ipak bih pre  rekao da je ovo:

Dopro poznatom naučnom metodom, koja je inače kamen temeljac logike SrBskih patriJota: "Što je babi milo, to joj se i snilo"

Подели на овим сајтовима

I ako bih mogao neko da mi objasni zašto Bog, a i vernici imaju potrebu da pričaju lhjudima kako treba da se ponašaju, šta da oblače, koliko puta dnevno da imaju seks, da li da savladaju životinjske porive ili ne, koliko dece treba da imaju i slično? Čak i onima koji ne pripadaju toj veri.

a dje si ti to sve zakljucio, ko ti to rekao na forumu?

crkva izmedju ostaloga sluzi i tome da pomaze vijernicima, zato je i uspostavljena, ja sam samo komentarisao nikolin komentar gdje on smatra da bi crkva trebala da uskoro da svoj sud na ovu temu i poziva se na ljubav, niko nije protiv ljubavi koliko sam ja primjetio, ali jedno je ljubav drugo su poremeceni seksualni porivi koji ne mogu da se iskontroliraju, meni je poznato da crkva osudjuje mnogo manje porive od toga, npr .prezderavanje, a kako da ne osudjuje iskrivljene seksualne porive, ja sam o tome govorio a ti si uspio sve to da sklopis na taj nacin da ovdje neko hoce da upravlja sa nekim, pogresno si razumio sto sam ja zelio reci, mozda ja nisam dobro napisao...

Подели на овим сајтовима

U suštini, ako ljudima želiš da daš slobodu da rade ono što hoće pri čemu nikoga ne ugrožavaju

to je jedna od najvecih utopija, mislim ta fraza slobodno radi sve dok nekog drugog ne ugrozavas, to nije sloboda nego najcrnja nesloboda i tamnica, ti pored mene ne bi smjeo ni disati jer bi mi zagadjivao vazduh svojim izdahom ili ja tebi mojim i time te ugrozavao, to su besmislice 

Подели на овим сајтовима

to je jedna od najvecih utopija, mislim ta fraza slobodno radi sve dok nekog drugog ne ugrozavas, to nije sloboda nego najcrnja nesloboda i tamnica, ti pored mene ne bi smjeo ni disati jer bi mi zagadjivao vazduh svojim izdahom ili ja tebi mojim i time te ugrozavao, to su besmislice 

Pa ako ti smeta njegov zadah kako ce njegova pripadnost veri to da promeni? Cim stupis u crkvu odma krenes da izdises lavandu, sta li?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Na papiru- sigurno... 

gledaj svako vidi i trazi ono sto zeli i sta mu je potrebno, ti kao ateista ces gledati crno na vecinu stvari u crkvi jer imas takve potrebe, moras se napajati nekakvim opravdanjima i neces nikada sa takve popzicije da razumijes sustinu, to ti je isto ono ko kad alkoholicar trazi opravdanje da popije jos jednu

Подели на овим сајтовима

Covece, ja odremao malo a ono vec osma stranica...

Pala mi je jedna ideja na pamet, pa da je uputim administraciji.

Ubacite na ove teme o homoseksualcima( i o seksu uopste) reklame na svakoj stranici, kada citas da sa strane stoji neki marketinski materijal. Ovo su teme sa najvecim potencijalom za citanje i vecno diskutovanje. Tako ce mnogi ljudi videti reklamu a pasce i neka kinta. :D

Salim se naravno mada kad razmislim, ako vi necete da napravim ja svoj forum, prebacim ekipu odavde a teme da budu samo ovakve. Da se namlatim para ko covek :) :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...