Гости Guest Написано Јануар 19, 2015 Гости Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Лимундо-Купујем-Продајем,ако се то може рећи да је са нета...кад уђеш у штос и пратиш шта те интересује,можеш доћи до јако добрих ствари за мале паре... Да, два моја омиљена сајта. Сваког дана то прегледавам. Скоро сам купио врхунске најке ципеле које коштају у продавници 14000 динара. Платио сам их 3500 и веома сам задовољан. Од осталих ствари купујем углавном парфеме које плаћам бар дупло јефтиније. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Frenk Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 Ebay. Sve preporuke Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Јануар 19, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2015 У Црну Гору стижу преко Београда(можеш да пратиш куда се роба креће). Тако да ми је мало чудно да не испоручују робу у Србији. Наручујем доста често са тог сајта. Киксао сам по једном за дукс и шушкавац, ал' не превише да их не би могао носити. Најбоље би било кад би имали неког ко је сличне грађе вама, а да узима робу одатле, па да пробате и скратите себи муку и потенцијално бацање пара у празно. pa ne znam mozda je to neka novina,ali do pre nekoliko mesec mozda malo vise nekih godinu dana ta opcija nije postojala. Mislim da isporucuju u Madjarskoj i Rumuniji,za Srbiju prvi put cujem...znam i da na mnogim forumima su prizivali sto pre tu mogucnost. Ili je mozda neka fora sa carinom,pa ako se ide legalno da tako kazem da se onda placa dosta vise,ne znam sad sta je zaboravio sam. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Tреба ми мала помоћ. Ако наручим нешто из Немачке у вредности од 200 евра (са поштарином), кол'ко могу овде да ми узму (царина и остале таксе)? Како сам скапирао, иде 10% + ПДВ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Tреба ми мала помоћ ако је неко информисан. Ако наручим нешто из Немачке у вредности од 200 евра (са поштарином), кол'ко могу овде да ми узму (царина и остале таксе)? Како сам скапирао, иде 10% + ПДВ? И за нешто мораш да рачунаш на услуге шпедитера. Da, pazi kojim servisom ce roba da ide, kod nekih su cene transporta velike... Плутон је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Имају различите царинске стопе и порези, зависи шта је у питању. Мандолина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Ja sam tek skoro "shvatila" šta gomila devojaka na fb radi.. Otvore lepo stranicu kao garderoba, krpice, obuća... Stave gomile super slika, devojke se lepe za to samo tako (robu prodaje bukvalno slika), a postoji sajt aliexpress putem koga možeš da poručiš, pa bukvalno od igle do lokomotive što bi se reklo... To je kineski sajt na kome ima ogromna baza kineskih ponuđača raznorazne robe za relativno male cene plus opcija free shipping do Srbije, zgranula sam se kad sam videla da tamo potpuno identičnu garderobu možeš da naručiš za tri, četiri pa čak i pet puta manje para nego što one prodaju po tim stranicama... Posle su mi neki ljudi čak posvedočili da kupuju sa tog sajta i da sve regularno stiže i funkcioniše.. Čista zarada, samo kad im poručiš nešto, one lepo poruče sa tog sajta i kad stigne, proslede ti... Kako se sve ljudi snalaze hehe.. :.mislise. Adelaida and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Imam pozitivna iskustva sa Limunda, sto se tice kupovine. Svasta covek moze da nadje za male pare. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 @@verum est in beer, нажалост, немам никог у Германији. Прво сам претраживао продавнице у Србији, ал' нема вајде. Послао сам упит свакој радњи коју сам нашао на нету, укупно око 20 њих. Скоро ништа немају. Тренутно овде можеш да купиш само две мандолине ако се добро сећам, једна је око 400 евра, а друга још скупља. Иначе, ту пише да је царинска стопа 1% и на ту основицу иде ПДВ 20%. То би испало нешто мало испод 5000 динара под условом да ме не опљачкају на царини. Мис'им, и ових 5000 сматрам за пљачку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pahulja Написано Фебруар 9, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 Da stvarno treba vremena, oko 20 dana mislim da treba da stigne, a verujem da ume svašta da se desi, ali očigledno im se isplati sve to Potom ću se vratiti, i sazidaću dom Davidov, koji je pao, i njegove razvaline popraviću, i podignuću ga Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Фебруар 9, 2015 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2015 ево сад се распитујем за једну вијетнамку Нова, некоришћена... xl...црна, оргинал. Ако се погодимо, биће добра инвестиција. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Upravo sam htela da se registrujem na "Limundo" sajt i pitam se koliko je bezbedno ostavljati svoje podatke sajtu? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 Upravo sam htela da se registrujem na "Limundo" sajt i pitam se koliko je bezbedno ostavljati svoje podatke sajtu? Kao i na svakom drugom sajtu tog tipa. U onom dugackom tekstu, sto stoji pre "I Agree", obicno pise sta oni imaju pravo da rade s tvojim podacima. To najcesce nije nista strasno. Moguce je da ce da prodaju nekim reklamnim agencijama, pa ces onda da dobijas reklame koje su inspirisane onim proizvodima sto si ih kupovala ili prodavala. Druga mogucnost je da njih neko hakuje i ukrade im tvoje podatke, u kom slucaju si prepustena na milost i nemilost hakerima, koji su najcesce napaljeni klinci. Treca mogucnost je da im neka drzavna institucija ili agencija (na primer BIA) zatrazi ili otme podatke, kao sto radi NSA po celom svetu. Na to, kao ni na hakere, ne mozes da utices. Iako je u pitanju drzavni kriminal i jako ruzna i potencijalno opasna stvar, u vecini slucajeva nema nekih konkretnih posledica, bar za sada. Da zakljucim, registruj se slobodno i uzivaj u trgovini. Џуманџи and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Март 22, 2015 Пријави Подели Написано Март 22, 2015 E, pa, hvala, nemam iskustva sa sajtovima tog tipa, procitala sam uslove; nego, bilo mi je cudno da traze podatke svima, a ja bih samo da kupujem (sto ce reci - mislila sam da.je dovoljno da podatke saljem prodavcu od kojeg narucujem). Registrovala sam se, saljite ponude, "ndicari" "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 23, 2015 Пријави Подели Написано Март 23, 2015 Imam neke zanimljive stvari na licitaciji pa ko voli: :P http://www.limundo.com/Clan/emibc2/SpisakAukcija Ajmo Amerofili sa žru-a, turio sam vašeg preCednika na prodaju, chek it out! http://www.limundo.com/kupovina/Odeca/Muska-odeca/Majice/Barak-Obama-original-majica-iz-USA-XXL/34711625 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука