YOKA Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Da li mozda neko zna gde bih mogao skinuti snimak emisije koja je emitovana u nedelju na studiju b. U pitanju je neka reportaza u manastiru Decani? Poceo sam gledati pred sam kraj,a na tv programu nisam uspeo naci sta je u pitanju,ako neko zna ili je gledao... Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Извор: цртала ја keka and YOKA је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Извор: цртала ја Јој Биљка, ова скица ти је супер!!! keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Извор: цртала ја Bravo, majstore! algabacaju "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Bravo, majstore! Јами ба (што би у нас у Босни рекли), какав црни мајстор! Још ће Босне да протекне док ја не постанем мајстор (ако икад и постанем)! У сваком случају хвала Кекииииииииииииииииииии srcee и @, srcee YOKA and keka је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 7, 2013 Пријави Подели Написано Мај 7, 2013 Јами ба (што би у нас у Босни рекли), какав црни мајстор! Још ће Босне да протекне док ја не постанем мајстор (ако икад и постанем)! У сваком случају хвала Кекииииииииииииииииииии srcee и @, srcee samo ti nastavi da nas oplemenjujes tvojim divnim radovima, postovima, pesmama.... pa i ako kazes da nisi majstor ... vazno je da si tu! :group111: Биљана and YOKA је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Sava Janjic @SavaJanjic One more winter photo of Visoki Dečani monastery in these cold days #Serbian #Orthodox #Church, #Kosovo Twitter Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука