Баба Написано Децембар 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Па ово је дверјански форум - брак и породица убедљиво воде! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Приоритет ми је да научим да користим ове нове технологије и да постанем толко утицајан блогер и твитераш да не морам више да радим, само да жврљам глупости, а нижња раја да ме воли и да ми даје пара да живим и пишем глупости. Manolis, Баба, Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Nesto kao Zorannah RYLAH, bgpj, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Glasah za porodicu iz razloga što ovo ostalo (ne sve) vidim manje-više kao sredstva, a ovo kao cilj. "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Децембар 8, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2014 Увек је потребна „већа плата“. Зато је на првом месту у гласању Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 "Човек не живи само о хлебу..." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 On 9. 12. 2014. at 10:50, ИгорМ рече "Човек не живи само о хлебу..." Тачно, ваља се и печења мало..... хлеб није здрав, гоји.. ИгорМ је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 On 9. 12. 2014. at 16:17, Млађони рече Тачно, ваља се и печења мало..... хлеб није здрав, гоји.. пост је, али ајд у слободно време Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мис Мун Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 A gdje je ljubav?Univerzalna hrišćanska ljubav.Nedostatak ljubavi rađa zlo.U nedostatku ljubavi ja izabrah brak i porodicu. Btw ja sam nova ovdje,pozdrav svima! :-) Вук самотњак је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 9, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2014 Љубав се подразумева , или бар би требало тако да буде. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука