Jump to content

Vladika Filaret podržao Sandu i patriotski blok

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

1470076_712053102223235_5269684386639872

"Црквена звона и срдачан дочек владике милешевског Филарета обележили су посету председнице ДСС др Санде Рашковић Ивић манастиру Милешева. Владика Филарет подржао је деловање председнице ДСС и оснивање Патриотског блока."

https://www.facebook.com/DSSrbije/posts/712053352223210

Подели на овим сајтовима

Lepo,pogotovo sto znas da je ovo ipak licna podrska koja nema veze ni sa cim drugim. Sa druge strane mnogi drugi koji podrzavaju "svoje" to rade iz interesa i slicno,ovde dakako taj interes ne moze postojati jer kako ce zaboga dss ovakav okrnjen ili pokret Dveri "pomoci" "pogurati" i slicno u ovo doba,stoga neka je i lose ali je iskreno,sa druge strane imamo i lose i neiskreno.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Eparhija je njegova kuca,vladike zive u eparhijskim dvorovima ili manastirima svoje eparhije. Sedi 1.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Ма +Филарет је и пре подржавао Двери, није то сад нешто ново.

Само мислим да од овог сликања нема много вајде, поготово са +Филаретом говорим за Санду.

Него и то сликовање са поповима у политичке сврхе...

Подели на овим сајтовима

Eparhija je njegova kuca,vladike zive u eparhijskim dvorovima ili manastirima svoje eparhije. Sedi 1.

Znaci nije licno nego u ime eparhije... To da se konsultovao sa svojim vernicima se podrazumeva ;-)

Ne moras da mi odgovaras, ovo su vase unutrasnje stvari i mene ne bi trebalo da zanima sta i kako radite... Al mi smesno jbg :-D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Lepo,pogotovo sto znas da je ovo ipak licna podrska koja nema veze ni sa cim drugim. Sa druge strane mnogi drugi koji podrzavaju "svoje" to rade iz interesa i slicno,ovde dakako taj interes ne moze postojati jer kako ce zaboga dss ovakav okrnjen ili pokret Dveri "pomoci" "pogurati" i slicno u ovo doba,stoga neka je i lose ali je iskreno,sa druge strane imamo i lose i neiskreno.

hah dobar si... svi koji podrzvajau nacionaaliste podrzavaju iz iskrenosti, dobrog srca i ljubavi dok ovi drugi iz interesa :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Pa ja ne znam koji interes bi mogla Sanda ili pokret Dveri ikome danas da ostvare,da bi ih oni podrzavali zbog toga...

cloud on je episkop eparhije a ovo je njegov lican stav,sto ne menja cinjenicu da episkop kao svoj dom ima svoju eparhiju,nisam bas siguran sta pokusavas da kazes...

Подели на овим сајтовима

Pa ja ne znam koji interes bi mogla Sanda ili pokret Dveri ikome danas da ostvare,da bi ih oni podrzavali zbog toga...

cloud on je episkop eparhije a ovo je njegov lican stav,sto ne menja cinjenicu da episkop kao svoj dom ima svoju eparhiju,nisam bas siguran sta pokusavas da kazes...

pokusavam da pitam sta sa mestanima te eparhije koji ne podrzavaju tu politicku opciju?

Подели на овим сајтовима

Ne znam ni ja... aali to sto mi mislimo da neko nesto moze ili ne moze ne cini to istinom.. ne citamo tudje misli.. to je ono sto ocu da ti kzem ;)

Подели на овим сајтовима

pokusavam da pitam sta sa mestanima te eparhije koji ne podrzavaju tu politicku opciju?

Мислим да они неће гласати за ту опцију, ал' немој ме држати за реч.

Иначе не видим поенту оваквих изјава. На овим нашим, политички трустним подручјима, овакве изјава ама баш ништа позитивно не могу да донесу.

Подели на овим сајтовима

pa sta jel episkop rekao negde da svi moraju iz eparhije da podrze tu opciju ili? 

Подели на овим сајтовима

Pa nista glasnje je individualno i tajno... niko ne zna ko za koga glasa.... ja u principu ne podrzvam politicko popovnje.. koja god opcija da je u pitanju nesto posebno.... mislim da vise skodi crkvi nego sto koristi...

Te stvari se uvek svedu AHA TAJ I TAJ NAS PODRZVA ZNACI MI SMO DOBRI!

Sto je glupost...

Подели на овим сајтовима

pa sta jel episkop rekao negde da svi moraju iz eparhije da podrze tu opciju ili?

Jel da pretpostavim da bi istu pesmu pevao i da je episkop podrzao LDP na primer?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...