Светлана ПС Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 19. 02. 2010. 16:35h | Vestionline Otvorena Ambasada Kosova u Zagrebu Predsednik Kosova Fatmir Sejdiju i ministar spoljnih poslova Hrvatske Gordan Jandorković otvorili su danas u centru Zagreba Ambasadu Kosova. Fatmir Sejdiu na inauguraciji Ive Josipovića u Zagrebu Jandroković i Sejdiju su istakli da je otvaranje Ambasade Kosova još jedna potvrda dobrih i prijateljskih odnosa dve države, saopštilo je hrvatsko Ministarstvo spoljnih poslova, navodeći da su obojica izrazili zadovoljstvo činjenicom da je Hrvatska među prvim zemljama u kojima je otvorena kosovska ambasada. Hrvatska je priznala nezavisnost Kosova 19. marta 2008, a diplomatski odnosi su uspostavljeni 30. juna iste godine. Hrvatska je već ranije na Kosovu otvorila otvorila ambasadu. Jandroković je izjavio da će Hrvatska nastojati da doprinosi miru, stabilnosti i prosperitetu regiona jugoistočne Evrope, izrazivši nadu da će se "uskoro iznaći modalitet za što skorije uključivanje Republike Kosovo u sve relevantne regionalne inicijative". Jandroković je istakao da će Hrvatska i ubuduće nastojati da prenosi svoja iskustva i pomoć Kosovu na različitim područjima, a posebno tokom procesa približavanja evroatlantskim integracijama", naglašeno je u saopštenju. http://www.vesti-online.com/Vesti/Ex-YU/30805/Otvorena-Ambasada-Kosova-u-Zagrebu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 20, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Па то је било и за очекивати...зар видите Месића како држи лекцију о међународном правном поретку? Стипе,Иво..све су то исти Туђманови,односно Титови играчи. На жалост је међу њима и омиљени Туђманов Србин,Милорад Пуповац. "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 Зар треба неки коментар? Па сетите се на DANKE DETUCHLAND,све је исто и исто ће бити!Мало економски интереси то замаскирају накратко па опет изађе све на површину као и увек! "Дал по реду дал по листи увек исти"! А ми лепо треба да се "терамо у памет" ,па и обичан човек може доста да уради а да никога не вређа!Са своје стране,у моју кућу не сме и неможе да уђе ништа што је направљено у републикама бивше СФРЈ...нећу тамо нечију привреду да помажем...! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest nikolastojanoviccuprija Написано Фебруар 25, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 pa i ja ne kupujem koliko mogu ali je problem sto ja nasa privreda na nivou 19 veka pa bez trzista bivse SFRJ uskoro ni ovde necemo imati leba da jedemo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Март 3, 2010 Пријави Подели Написано Март 3, 2010 Наша привреда је распродата буд зашто,демонтирана и не постоји,а далеко да су они технолошке велесиле.... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука