Nikolajj Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Trazim jedan film ne mogu da se setim, mislim da je italijanski... taj film jako dobro upisuje kako ce svet da bude kad dodje satana na zemlju, desava se tu dosta ratova i cak se tu vidi rusi kinezi kako ce medjusobno da ratuju. dajte mi naziv tog filma, taj film jako dobro upisuje ono sto ce da se desi.... hocu da ga gledam neznam koje godine ili 2004 ili 2006 snimljen “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 ДА ли неко зна зашто не може да се приступи сајту светосавље? Кад хоћу да му приступим тражи ми корисничко име или лозинку. А на насловној страни нема линка да бих се регистровао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 Вероватно сређују сајт, па само администратори могу да приступе. Da, bilo je i pre tako, sad videh i ja... "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2014 usao sam i nikad dosad nisam naisao na to trazenje podataka,al vidim da moze da se pritisne Cancel i tako cita to na pocetak Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука