мирођија Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Христов венац, чува се у Богородичиној цркви, Ла Нотр Дам, у Паризу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Дозволу да га сними, је добила група руских поклоника у посети светињама у Француској. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Глава +Светога Јована Крститеља, снимљена од истих поклоника у катедрали у француском граду Амијену. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Да ли су све ове слике везане за Руску Патријаршију? На последњој је Патријарх Кирил? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 ja u pozadini vidim blaženopočivešeg p.Alekseja Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Септембар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 То, да! Међутим, мислим да је до Блаженопочившег Патријарха Павла, Патријарх Кирил. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Да, све су фотографије везане за Руску Патријаршију. А и ту коју је поставио Мартирије, видела сам при претраживању ових сајтова. http://www.pravmir.ru/glava-ioanna-predtechi/ http://www.pravoslavie.ru/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Ону задњу фотографију сам поставио из два разлога : сато што су Блаженопочивши Патријарси и зато што ми веома симпатична - малени +патријарх Павле а висока Света Трпеза algabacaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 То, да! Међутим, мислим да је до Блаженопочившег Патријарха Павла, Патријарх Кирил.Мислим да јесте - Патријарх Кирил ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Септембар 12, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2010 Мирођијо hvala 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Ова и наредне три фотографије, су радови ученика руске православне школе ''Образ'''у Подмосковљу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Септембар 13, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука