мирођија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 12, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2011 Сви календари су преузети са сајта molitvoslov.com A ево и мог овогодишњег календара, надам се да ми не замерате што сам их овде поставила, али мени су овакви, православни,- -најлепши. 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 16, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Brate, kolika nam je Rusija. Pa kada se dodaju i ostale pravoslavne zemlje pitanje se samo postavi. Kako to da pravoslavlje pokriva toliku teritoriju? A rusa jedva 120 miliona? Malo neobicno.. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Поселок Усть-Нера (Оймяконье), река Индигирка. Полюс холода. Бывает мороз до -64 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 O sejo, kakve divne fotografije. Sjajno. prstgore Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 O sejo, kakve divne fotografije. Sjajno. navijanje prstgore navijanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Великое освящение воды в Раифском монастыре Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 http://www.sestry.ru/church/img1/i-3 http://www.sestry.ru/church/img1/bat-7-max http://www.sestry.ru/church/img1/m_f_s1 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Дивне фотографије Стефане, да ли су све из Ново-Тихвинског манастира? 1000000001010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Дивне фотографије Стефане, да ли су све из Ново-Тихвинског манастира? 4chsmu1 Да! :cheesy: Заиста сам фасцинирам манастиром, подсећа на средњевековну организацију општежића, када су братсва/сестринства бројала и до 10.000 калуђера! Њих има преко 100, имају своја имања, своје радионице, кроје најдивније одежде које сам икада видео, притом држе женско сиротиште! Свака њима част, и нека Бог да здравља схиигуману, схиигуманији и сестринству! Anette је реаговао/ла на ово 1 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 24, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2011 Дивне фотографије Стефане, да ли су све из Ново-Тихвинског манастира? algabacaju Да! 0304_smile4 Заиста сам фасцинирам манастиром, подсећа на средњевековну организацију општежића, када су братсва/сестринства бројала и до 10.000 калуђера! Њих има преко 100, имају своја имања, своје радионице, кроје најдивније одежде које сам икада видео, притом држе женско сиротиште! Свака њима част, и нека Бог да здравља схиигуману, схиигуманији и сестринству! Можеш и овде мало да погледаш о њиховој делатности...Сви који су завирили у њихов сајт, били су очарани... https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9149.0.html :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука