Jump to content

Галерија фотографија из Русије

Оцени ову тему

Guest Оливера

Препоручена порука

• Одговори 774
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

0110_hahaha 0110_hahaha greengrin Да ти срце пева од милине...Слава Богу за све и на свему!
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

http://www.pravoslavie.ru/

Не замерите,али у овој посети Латинској Америци, мени су најдраже ове фотке мајки са децом...

На њима свет остаје... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

И мени!Дивне су,дивне!Дечица зу анђели,најлепши на овом свету  4chsmu1

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Како су слатки,Боже... :nene: :229229229:
Подели на овим сајтовима

морао сам да поставим - прави медењаци  :nene:

Истопих се кад сам их видела.У  :229229229:Цркви још...
Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Покрај иконе свете Матрјонушке Московске http://www.pravoslavie.ru/

Ja мислим да је ово икона Свете Ксеније.Мада није важно,пошто је ово тема о фотографијама.

Потпуно сте у праву, то је икона свете Ксеније Петроградске, погрешила сам.

hvala      dada

Подели на овим сајтовима

Потпуно сте у праву, то је икона свете Ксеније Петроградске, погрешила сам.

hvala      greengrin

Јесте, буквално исту, тј. идентичну овакву имам у својој кући, у Земуну се продају иконе које доносе руске монахиње.  dada

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...