Гости Guest Написано Октобар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Глава св.Јована Крститеља у тутајевском храму Јована Милостивога колико ових глава постоји, пошто сам до сад видео две? Део главе коју си и овде већ видео, постављала сам раније, а налази се у Амијену у Француској, је био до 1206. у Светој Софији у Цариграду, и њен део се налази и у цркви папе Силвестра у Риму. Други делови главе се налазе на Атосу, у манастиру Дионисијат и у Угровлахијском манастиру Калуи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Братко, одакле је ово? bandit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Да те не слажем,сад појма немам?! Приликом проналаска слика светог Јована Шангајског,пронашао сам ову фотку која ми се свидела и ја је овде постави! Само та једна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Исповест у Сретењском манастиру у Москви Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Да те не слажем,сад појма немам?! Приликом проналаска слика светог Јована Шангајског,пронашао сам ову фотку која ми се свидела и ја је овде постави! Само та једна! И ја сам је негде видела на руском сајту, ако пронађем навешћу повод... bandit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 А ову фотку комотно је можемо назвати - ВОЈСКА ХРИСТОВА , ово је фотка са избора патријарха Кирила (кад је заседао Сабор) , мислим да јесте?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Важи Секо bandit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Ево, и један тата Рамбо, у истом, Сретењском Московском манастиру, о Тројицама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 7, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Унутрашњост манастира.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 7, 2010 Која лепота од полијелеја , како украсили свка им част на овако лепу идеју. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука