Драган Јашић Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Помаже Бог ! Као што знамо , сутра почиње Божићни пост наравно на спасење ! Сваки пост испостим како доликује па сам одлучио да овај започнем са пресном храном . Е а сада ако неко зна како се спремају укусни рецепти са пресном храном молим вас да овде поставља своја искуства и рецепте . Све што налазим преко нета је мање-више исто а ако ви знате неке рецепте добро би ми дошле . Пре петнестак година сам користио пресну храну добрих пола године и осећао сам се изванредно , користио сам књигу која се на чудан начин изгубила и сада немам благе везе где је , можда сам део неком на коришћење па тај није вратио несећам се . Питаће се можда неко зашто сам прекинуо са једењем пресне хране а ја немам паметан одговор за то . Одлуку сам донео да кренем оваквом врстом поста па сБожиом помоћи и наставићу и даље после поста . Почињем само са орасима , бананама и осталим коштуњичавим стварима . Колико се сећам било је и разних рецепата миксовани са разним клицама пшенице , овса и других житарица али ...... Хвала свима унапред на рецептима и помоћи 1 AnaLaz and ST.IVANA је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 Tema je fenomenalna,svaka cast,samo niko se ne javlja...Ja sam neko ko obozava povrce, samo sto ne pasem travu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 Presna hrana je odlicna! Koristim je u najvecem delu posta kada se posti na vodi. ST.IVANA је реаговао/ла на ово 1 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ST.IVANA Написано Август 21, 2015 Пријави Подели Написано Август 21, 2015 On 21. 8. 2015. at 18:53, lab_man рече Presna hrana je odlicna! Koristim je u najvecem delu posta kada se posti na vodi. Volela bih da znam koje kombinacije hrane,sta,kako...Ja sam ljubitelj povrca,voce slabo jedem,uglavnom volim kuvano...Drugo,treba mi savet nekoga ko ima iskustva , kako da se organizujem na poslu,pogotovo dok postim.Tako je sve jednostavno a tako kombinovano.Da li koristite orasaste plodove,sok od limuna?Priznajem da ne znam ali zato pitam sve sto ne znam.Unapred zahvalna Ivana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Децембар 7, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2015 http://tinkturedrsulca.com/ Пошто нико ништа не написа а ја сам се Богу хвала снашао а на овом сајту има доста о пресној храни , рецепти за прављење хране , има и доста о лечењу најтежих врста болести . Заиста леп сајт и за поклонике пресне исхране . Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука