Jump to content

Пресна храна

Препоручена порука

Помаже Бог !

Као што знамо , сутра почиње Божићни пост наравно на спасење ! Сваки пост испостим како доликује па сам одлучио да овај започнем са пресном храном . Е а сада ако неко зна како се спремају укусни рецепти са пресном храном молим вас да овде поставља своја искуства и рецепте . Све што налазим преко нета је мање-више исто а ако ви знате неке рецепте добро би ми дошле .

Пре петнестак година сам користио пресну храну добрих пола године и осећао сам се изванредно , користио сам књигу која се на чудан начин изгубила и сада немам благе везе где је , можда сам део неком на коришћење па тај није вратио несећам се . Питаће се можда неко зашто сам прекинуо са једењем пресне хране а ја немам паметан одговор за то .

Одлуку сам донео да кренем оваквом врстом поста па сБожиом помоћи и наставићу и даље после поста .

Почињем само са орасима , бананама и осталим коштуњичавим стварима .

Колико се сећам било је и разних рецепата миксовани са разним клицама пшенице , овса и других житарица али ......

Хвала свима унапред на рецептима и помоћи 1

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Presna hrana je odlicna! Koristim je u najvecem delu posta kada se posti na vodi.

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

On 21. 8. 2015. at 18:53, lab_man рече

Presna hrana je odlicna! Koristim je u najvecem delu posta kada se posti na vodi.

Volela bih da znam koje kombinacije hrane,sta,kako...Ja sam ljubitelj povrca,voce slabo jedem,uglavnom volim kuvano...Drugo,treba mi savet nekoga ko ima iskustva , kako da se organizujem na poslu,pogotovo dok postim.Tako je sve jednostavno a tako kombinovano.Da li koristite orasaste plodove,sok od limuna?Priznajem da ne znam ali zato pitam sve sto ne znam.Unapred zahvalna Ivana.

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

http://tinkturedrsulca.com/ 

Пошто нико ништа не написа а ја сам се Богу хвала снашао а на овом сајту има доста о пресној храни , рецепти за прављење хране , има и доста о лечењу најтежих врста болести . Заиста леп сајт и за поклонике пресне исхране .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...