Саша од Москве Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 ... све је исто - само га зову другачије? Питам - јер раније искрено нисам водила рачуна о томе. Знам да ће тема да оде у смеру ,,великог брата'' - ал' ако се неко разуме у то да појасни (мени) мало целу ситуацију... Сад видим људи копирају на свој зид следеће (ал ми нешто не пије воду да то ичему служи ) - Danas u 10h stupio na snagu zakon o facebooku.IZJAVLJUJEM da je za upotrebu mojih ličnih podataka ifotografija u svakom trenutku potreban moj lični pristanak(BERNSKA KONVENCIJA). Svako ko čita, može kopirati ovajtekst i objaviti ga na svojoj FB stranici.To će ga staviti podzaštitu zakona. Obaveštavam FB administraciju da je odovog trenutka strogo zabranjeno objavljivanje, kopiranje,distribuiranje mojih ličnih podataka ili preuzimanje bilo kakvedruge akcije protiv mene, na osnovu mog FB profila ilinjegovih sadržaja.Sadržaj ovog profila je pod nevidljivomoznakom "PRIVATNO" i ne sme se narušavati. (UKC 11-308-1-103 i rimski Status). Svim članovima se preporučujeda objave ovo obaveštenje u ovoj formi ili dopunjeno novimdetaljima koji se odnose na mogućnost zloupotrebe podatakasa FB profila i privatnih prepiski koje imaju veze sa FBkomunikacijom. Preporuka je da se obaveštenje objavi u ovojformi. Ako izjavu ne objavite na svom zidu, smatraće se daste prećutno pristali i dozvolili korištenje vaših ličnih,biografskih podataka, fotografija i ostalih elemenata profilakao i slanje virusa u moje ime. Rassoban је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 26, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Сад видим људи копирају на свој зид следеће (ал ми нешто не пије воду да то ичему служи ) - Pa i ne služi ničemu Jednom kada pristaneš na pravila korišćenja fejsa (ili bilo kog sajta), ne možeš to da poništiš ili menjaš po svom nahođenju nekakvim objavama. Evo malo detaljnije: http://www.snopes.com/computer/facebook/privacy.asp Караконџула, Саша од Москве, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2014 Хвала 8086.gif GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука