Deki992 Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Citam ovo i gledam u dezodorans na kome pise- "Silver protect" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 А које су бенефиције те воде... и тих препарта... мислим чему то? Има ли неких тестираних експеримената..... осим да вам није ништа има ли користи? Pa bre sto ne procitas sta sam pisao, kako te tol`ko mrzi da predjes samo 3 strane? To je izuzetno efektan prirodni antibiotik, isto kao i zlato. Procitaj molim te sta sam napisao, ja sam s tom vodom sklonio vrlo dosadne gljivice sa ocnih kapaka. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Hvala za savet. Sto mu štrumfova šta se sve dešava. Nego znaš li gde ima da se kupi to srebro kod nas? Ne znam gde bi to moglo kod nas da se kupi, nikad se nisam interesovao da sam pravim... :.mislise. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Да ли се ти препарати на бази сребра користе за уринарне инфекције? Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ne znam gde bi to moglo kod nas da se kupi, nikad se nisam interesovao da sam pravim... :.mislise. Moj ćale se razume u elektroniku, elektrolize i t.sl. Kaže da sa minimum tog (skoro čistog) srebra može da se napravi ogromna količina srebrne vode. Da se kupaš u njoj, bukvalno. I smatra da je mnogo, mnogo jeftinije nego da se kupuje, a plus možeš jaču da napraviš( nisam znao za onaj "štrumf" efekat). Ako neko zna neka javi. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Да ли се ти препарати на бази сребра користе за уринарне инфекције? U nacelu moze, zasto da ne. Kad se kupi voda, svakako procitajte uputstvo. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Moj ćale se razume u elektroniku, elektrolize i t.sl. Kaže da sa minimum tog (skoro čistog) srebra može da se napravi ogromna količina srebrne vode. Da se kupaš u njoj, bukvalno. I smatra da je mnogo, mnogo jeftinije nego da se kupuje, a plus možeš jaču da napraviš( nisam znao za onaj "štrumf" efekat). Ako neko zna neka javi. Pa mora dobro da prouci kako i koliko, da ne bi napravio neku takvu gresku. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Inace, i srebrna voda ima kontraindikacije - ako se dobro secam, ne smeju da je piju ljudi koji imaju transplantirane organe i autoimune bolesti, a koliko sam razumeo, razlog je sto ona (duzom upotrebom) znatno ojacava imuni sistem, te stoga kod ove dve situacije to moze da bude i opasno. Naravno, opet ponavljam, obavezno dobro procitajte i proucite uputstvo pre bilo kakve upotrebe, a po mogucstvu posavetujte se i sa lekarom ili farmaceutom. Mi imamo prijateljicu koja je lekar opste prakse, i s njom popricamo ponekad o ovoj vodi i ostalim proizvodima od srebra. Da, i ona ih koristi po potrebi. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Ignjatije, RYLAH and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 A nisi lepo obojio, ostala ti prazna mesta. Za ovo uciteljice smanjuju ocenu, da znas... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Evo, ovo je srwebrna voda koju mi upotrebljavamo (kad imamo cime da je kupimo , nije skupo, oko 600 din. boca od pola litra sa malim dozerom, al` kad je budzet prazan, onda mucak). Imate linkove i kratka objasnjenja, pa ko zeli moze da procita o cemu se radi. Ako se ne varam, njihove proizvode proverava i odobrava cuveni institut "Dr. Milan Jovanovic Batut". http://www.srebrnavoda-maxlab.com/index.html Naravno, postoji i vise drugih registrovanih proizvodjaca. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 Evo sa istog linka - kako izgleda atest sa ispitivanja, ovde uradjen na Tehnoloskom fakultetu u Novom Sadu: http://www.srebrnavoda-maxlab.com/ispitivanja_i_eksperimenti.html "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 `Oce da ispadne da reklamiram i firmu i vodu, ali to mi uopste nije namera. Prosto, da vidite koliko onaj uvodni clanak nema pojma sa zivotom. Kolodino srebro nije cudotvorno, ali ima konkretno dejstvo, koje u dosta stvari moze da pomogne coveku. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2014 znaci rijesenje za oporavak stanovnistva je da se uvedu srebreni kazani za rakiju, a ne bakarni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука