konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 http://www.mondo.rs/s161224/Zvezde_i_tracevi/Elton_Dzon-_Isus_je_bio_gej.html Legendarni britanski muzičar izazvao je pravu medijsku lavinu izjavom da je Isus Hrist bio homoseksualac. Ser Elton Džon (62) dao je intervju najčitanijem američkom magazinu "Parejd", u kom je između ostalog govorio i o položaju gej osoba na Srednjem istoku. "Mislim da je Isus bio osećajan, superinteligentan gej muškarac, koji je razumeo ljudske probleme", rekao je Džon. "Na krstu je oprostio ljudima koji su ga razapeli, i hteo je da svi budemo puni ljubavi i razumevanja. Ne znam zašto su ljudi tako okrutni, pokušajte da budete lezbejka na Srednjem istoku, to je kao da sebi potpisujete smrtnu presudu". Njegova izjava uzburkala je strasti u svetskoj štampi, posebno u SAD gde su religiozne grupe šezdesetih javno spaljivale ploče "Bitlsa", nakon što je Džon Lenon izjavio da je njegov bend popularniji od Isusa. Džon se osvrnuo i na smrti princeze Dajane i Majkla Džeksona, ali i ubistva Lenona i Đanija Versaćea. "Slava privlači ludake! Ne bi bili ubijeni da nisu bili poznati. Nisam imao telohranitelje dok Đani nije ubijen, ali od tada sam vrlo pažljiv i ne volim što sam slavan", rekao je pevač koji će 3. juna nastupiti u Beogradskoj areni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Људи се свачим користе само да би се о њима причало и да би се писало о њима у новинама.Гладни славе и пажње. Мени је њега лично баш онако жао. Млати као максим по дивизији, а да тога није ни свјестан, тужан он. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Шта ће, тражи себи оправдање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Свако се лечи тамо где га боли. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 pa onaj ko mu je dao slavu i cast mu i rece kako da mu sluzi! Eto jos jednog dokaza da kusac daje ovozemaljsko carstvo i slavu mrziteljima hrista ,tj onima koji mu se poklone...nije on to sasvim slucajno izjavio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 pa onaj ko mu je dao slavu i cast mu i rece kako da mu sluzi! Eto jos jednog dokaza da kusac daje ovozemaljsko carstvo i slavu mrziteljima hrista ,tj onima koji mu se poklone...nije on to sasvim slucajno izjavio 1312_womens https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/aplauz.gif 0102_laugh Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Није ми само јасно зашто је то главна вијест у свим новинама. Он је пјевач и он се прославио због гласа а не памети. Куда иде овај свијет ? 1312_womens У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Није ми само јасно зашто је то главна вијест у свим новинама. Он је пјевач и он се прославио због гласа а не памети. Куда иде овај свијет ? 1312_womensPa recimo da ovaj duh ovog sveta ratuje protiv Gospoda,pa sve vesti idu u tom pracu.Po meni je 0 muzicar i pjevac,proslavio ga onaj o kome sam vec pisao u proslom postu, kao i vecinu "zvezda" 0104_cheesysirok put je sto vodi u propast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Педерастија је ИН (на жалост), па ето и одговора зашто је главна вест у свим медијима! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Будалу не треба тражити будала се сама јавља. Педерлук је до скора био не нормалан, а сада је "наводно" нормалан само то ми нисмо знали. Бојим се да ће тако исто бити и са педофилијом у скорије времену. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Није ми само јасно зашто је то главна вијест у свим новинама. Он је пјевач и он се прославио због гласа а не памети. Куда иде овај свијет ? 0409_feelPa recimo da ovaj duh ovog sveta ratuje protiv Gospoda,pa sve vesti idu u tom pracu.Po meni je 0 muzicar i pjevac,proslavio ga onaj o kome sam vec pisao u proslom postu, kao i vecinu "zvezda" 0104_cheesysirok put je sto vodi u propast dada 8086.gif У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Свако се лечи тамо где га боли.и покушава да поистовети личности око себе онаквим каквим је он. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Е свашта лупета Елтон...да ли све сам смисли или му његови ПР-арови то напишу или просто "сања" па онда одвали...? crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Поблентавела стара педерчина. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Поблентавела стара педерчина. 0205_whistling 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука