Jump to content

Иконе у дигиталном формату високе резолуције?

Оцени ову тему

ПиП

Препоручена порука

Потребне су ми иконе Богојављења и Крстовдана у дигиталној форми, што боље резолуције. Парохијски свештеник ме је замолио да одштампам те две иконе (пошто се иначе бавим штампом) на самолепљиви материјл. Налепнице су потребне за нову бурад у нашем храму, која су намењена за освештану воду приликом ових празника. Ако неко има или може да набави ове иконе у дигиталном формату високе резолуције (пошто ове што сам нашао на интернету, нису одговарајућег квалитета)  и пошаље ми на мејл, био бих јако захвалан.

Мејл је: [email protected]

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

E svasta.Sta ce mu zaboga posteri ikona na buradima sa vodom...uz svu najbolju volju da razumem tu vrstu "poboznosti" stvarno van svake pameti.Narusava koncept ikone kao takve a buretu sa osvecenom vodom savrseno nepotrebno.Al ako je blagoslov takav...jedino smirenja radi.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

E svasta.Sta ce mu zaboga posteri ikona na buradima sa vodom...uz svu najbolju volju da razumem tu vrstu "poboznosti" stvarno van svake pameti.Narusava koncept ikone kao takve a buretu sa osvecenom vodom savrseno nepotrebno.Al ako je blagoslov takav...jedino smirenja radi.

Ја у то не улазим, како и сама кажеш, благослов је благослов ;) . Не само зато што је свештеник у питању, него када ми неко затражи услугу из моје делатности, професионално не расправљам о разлозима. :D

Подели на овим сајтовима

Izvini za off topik bili je jace od mene nek admini obrisu ako nije u redu.

Што се овога тиче нема везе, битно ми је да је тема "жива", да би је што више људи видело, па ћу ваљда успети и наћи оно што тражим. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...