Ламех Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Вероватно ћете помислити да сам поставио ово тумачење св. Максима, али нисам. Моја тема је у ствари молба да неко ако има постави ово тумачење, тј. други део који је изашао у Видослову у преводу вл. Атанасија. Имао сам тај број, али га дадох пријатељу и он доби крила. А сад тај број не могу нигде да нађем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Jesi guglao, da ne gubim vreme? Ламех је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 20, 2014 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Eve vam maksim_tumacenjeI.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Eve vam maksim_tumacenjeI.pdf То је први део. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ламех Написано Новембар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Гуглао сам неколико пута, али ми је избацивао само први део. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Eve vam maksim_tumacenjeI.pdf LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 21, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2014 Да,Бог по својој суштини опште не може отићи од нас.! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука