Jump to content

Добра вијест?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Зна ли неко нешто о секти под тим називом? Појавили су се код мене у граду па бих да сазнам нешто о њима.Ово је њихов  сајт http://dobravijest.com/

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Pretpostavljam, po onome što sam pročitala na sajtu da su to jedna od onih Denominacijskih protestantskih sekti koje niču po Americi. Ono što znam o njima je sa interneta. To su sekte koje, pokušavaju da se ne vezuju ni za jednu hrišćansku peotestantsku denominaciju. Ne žele da ih denominacija sprečava u jedinstvu u hrišćanstvu. O njihovoj teologiju i verovanjima ne znam ništa, mada se čini da su manje više ista kao i svih protestantskih denominacija novijeg datuma (Pentekostalaca, svih vrsta.)

Послато са HTC Desire 310 уз помоћ Тапатока

Подели на овим сајтовима

Pretpostavljam, po onome što sam pročitala na sajtu da su to jedna od onih Nedenominacijskih protestantskih sekti koje niču po Americi. Ono što znam o njima je sa interneta. To su sekte koje, pokušavaju da se ne vezuju ni za jednu hrišćansku peotestantsku denominaciju. Ne žele da ih denominacija sprečava u jedinstvu u hrišćanstvu. O njihovoj teologiju i verovanjima ne znam ništa, mada se čini da su manje više ista kao i svih protestantskih denominacija novijeg datuma (Pentekostalaca, svih vrsta.)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...