коЖељ њацИ Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Do izvora dva putića: Fb Ja i Fb Mikorist Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Новембар 20, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa u redu je to, evo ovi mladenci nekakvi pootvarali ovakve profile. https://www.facebook.com/irinej.patrijarh https://www.facebook.com/profile.php?id=100005053696516 Ima ih još nekoliko i nisu to stranice već stvarno profili, možete ih dodati kao friends što se sa stranicama ne može. To je po meni jasna zloupotreba ili lažno predstavljanje. Svejedno kakvo, da li dobronamjerno ili zlonamjerno. Ne bi trebalo biti nikakvo. za to služe fan stranice, recimo ko je fanom patrijarha Irineja i Pavla imaju za to stranice. Ovako to ispada da su ih oni sami otvorili kao svoje lične. A i ovu stranicu treba srušit jer je blasfemna i vrijedjajuća, zloupotreba crkvenih simbola u sasvim nedoličnom kontekstu: https://www.facebook.com/pages/Srpkinje-za-flertovanjeSerbian-girls-for-flirt/617164751638052?fref=ts Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Фејзбук је будалијештина... Караконџула, Vesna Milovic and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Фејзбук је будалијештина... Moj rodjak je imao uzrecicu "kompjuter je glupa sprava", ja sam na jednoj slavi pred svima objasnio da je kompjuter onoliko glup koliko je glupa osoba koja sedi za njim... Isto vazi i za fejsbuk. Moj rodjak vise nema tu izreku... Караконџула and Млађони је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Pa prije se vjerovalo da su fotografija i fotografisanje djavolja rabota, po tom bi mi svi sada trebali biti satanisti uključujući i pape i patrijarhe, biskupe i episkope jer se svi oni danas normalno slikaju i stalno su im njihove fotke svuda po novinama a bez slike u LK ili pasošu nikud ne mogu ni da otputuju ni bilo šta drugo da naprave pred zakonom, neku pravnu stvar da važi, podignu pare, poštu i sl. Ko hoće nešto zloupotrebit uvijek nadje načina da to uradi, svejedno da se o čemu radi. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Moj rodjak je imao uzrecicu "kompjuter je glupa sprava", ja sam na jednoj slavi pred svima objasnio da je kompjuter onoliko glup koliko je glupa osoba koja sedi za njim... Isto vazi i za fejsbuk. Moj rodjak vise nema tu izreku... Са тим што је фејсбук скоро па бескористан...... осим чета.... и спрдње никакву другу продуктивну функцију нема... а има гомилу "одвлачења" пажње.... Ал га волем... јбг.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Новембар 20, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2014 Са тим што је фејсбук скоро па бескористан...... осим чета.... и спрдње никакву другу продуктивну функцију нема... а има гомилу "одвлачења" пажње.... Ал га волем... јбг.. Zanimljiva konstatacija od nekog koji koristi facebook da dopre do krajnjih korsnika svog prozivoda Razmisli jos jednom. Ja sam licno zahvaljujuci facebooku sklopio mnoga profesionalno korisna poznanstva i zavrsio mnoge poslove... A inace da nema FB- a sajt mi ne bi imao ni trecinu poseta koju ima sad.. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука