Jump to content

Овако међу нама.

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Ово је део невидљив за већину чланова форума, али за оне који имају више порука на форуму је видљив.

Зато се зове клуб ЖРУ.

Дакле клуб сталних форумаша.

Претпостављам и озбиљнијих и заинтересованијих за озбиљне предлоге и дискусије.

Подели на овим сајтовима

Жељко, пошто  сам  се  ја  међу  првима  изјаснила  када  си  јадиковао  да  те  волим,

ајде  сада  ми  реци  мало  јасније  шта  то  мутиш? 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Па ево овако.

На многим форумима, постоје делови форума који се виде и који се не виде.

На неким форумима не виде се они делови на којима учествују "стари" форумаши , тачније форумаши који иза себе имају на том форуму много постова( порука) , ту они имају могућност да приступе непосредније и присније и људима са форума и самом форуму, могу да дају предлоге за унапређење форума или конструктивне критике уредништву, а не ретко из таквих клубова се и бирају нови уредници.

Ето даклем о томе се ради.

Јербо није исто кад дође неки панта пантић са свега две поруке и одма креће у критику форума и уредништва а кад то исто уради неко ко има иљаду порука, јербо овај последњи и има право то да ради а углавном његова критика није деструктивна него конструктивна.

Такође ту могу људи и да се упознају.

Затим предлози који се дају на овом делу форума биће узимани озбиљније него они са обичног дела форума.

И све тако и тако то.

То је тако да кажем неки као елитни део форума, неморамо баш да размењујемо слике и телефоне, али можемо разговарати опуштеније и конструктивније.

Да ли има још нешто нејасно?

Наравно и овде се могу отворити неке теме.

Такође можемо организовати и некакву интернет акцију.

Подели на овим сајтовима

Minimum poruka za članstvo na ovom delu je 1000 poruka.

Дакле осим уредништва , тренутно приступ овом делу има само још 7-оро људи.

А то заиста није много.

Но временом ће се тај број увећати.

Подели на овим сајтовима

Све  је  сада  јасно,  само  треба  уважити  конструктиван  предлог  и  критику

и  од  панте  пантића  са  две  поруке, јер  од  нечега  се  увек  почиње  а  без

подршке  се  не  може. 1312_womens

Подели на овим сајтовима

Све  је  сада  јасно,  само  треба  уважити  конструктиван  предлог  и  критику

и  од  панте  пантића  са  две  поруке, јер  од  нечега  се  увек  почиње  а  без

подршке  се  не  може. 1312_womens

Наравно , али могућност да панта пантић ( у даљем тексту па.па. ) буде провокатор је велика, а неко од иљаду порука је врло мала.

Уосталом не измишљам ја ово , него само крадем са других форума, који су то мало боље усавршили.

Подели на овим сајтовима

Такође неко може и да испадне из овог клуба, као што се то јелте дешава ...само да знате...

Може,може  јер  крађа  је  смртни  грех... 0409_feel

Ако крадеш од себе , није.

Подели на овим сајтовима

Svidja mi se ovo,jer sme da se donosi piće u klub i da se puši?

Kakav je sanitarni čvor(pitam zbog povraćanja ,a i uopšte)?

Muzika? 0202_238

Ja želim da budem konstruktivan u radu kluba, ali prvo uslovi da mi se obezbede gadjanjegovornika

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...