gane Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Префикси за САД су још и W и К ,WB,WD,WA... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 18, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 пошто сте отишли у потпуну странпутицу на пдф-у ПРИРОДНЕ НАУКЕ, тема је подељена, преименована и премештена овде ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Terminator 2, ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 О чему је "проблем" на слици изнад, нисам баш најбоље схватио 0409_feel У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 О чему је "проблем" на слици изнад, нисам баш најбоље схватио 0409_feel Natpis "caution 9-11" ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 да, 9 фита и 11 инча, око 3 метра упозорење (тачније око 302 центиметра) уствари, колико максималне висине возило може да прође испод надвожњака ... али ако ћемо да правимо параноју и теорију завере око 9-11 догађаја залетања авиона у близнакиње, можда је боље да обратимо пажњу на оно што је остало у руђевинама нетакнуто, а и да се подсетимо на који се православни празник то све десило - усековање главе светог Јована Крститеља. иначе ово је оно што је остало, кад су рушевине уклоњене, и ово није уметничко дело, нити, за мој појам, случајност, и све јсу фотке једног те истог крста: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 да, 9 фита и 11 инча, око 3 метра упозорење (тачније око 302 центиметра) уствари, колико максималне висине возило може да прође испод надвожњака ... По нашим прописима висина слободног профила је 4.70 м. Испод 3.02 може једино Тамић да проће али не и двоспратни аутобуси. А за ове слике нисам знао. ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 да, 9 фита и 11 инча, око 3 метра упозорење (тачније око 302 центиметра) уствари, колико максималне висине возило може да прође испод надвожњака ... По нашим прописима висина слободног профила је 4.70 м. Испод 3.02 може једино Тамић да проће али не и двоспратни аутобуси. А за ове слике нисам знао. да, тачно. али ово је одводни канал - није пут ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 19, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Не би висина била обележена да не пролазе и возила! "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 Не би висина била обележена да не пролазе и возила!браво гане, и то не виша од 9 фита и 11 инча, иначе ће да прођу ко т-1000 klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gane Написано Фебруар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Ниси видео њихову инфраструктуру зато тако причаш,Чикаго за струју има још увек дрвене бандере рецимо,водотокови углавном нерегулисани (то кошта па ко ће да плати),нека решења имају лошија од нас чак на том плану...нису могли да верују овако у разговору да ми и ако смо сиромашни имамо хиљаде километара насипа поред река,њима Фокс Ривер који је као наша Велика Морава сваке године направи хаос и ником ништа.... "Заповест је Господња да не останемо неми у временима кад је вера у опасности. Када је вера у питању нико нема право да каже, ко сам ја? Нико нема право да каже није моја ствар или то ме не занима. Камење ће завикати а ти зар да останеш нем и незаинтересован?" (Св. Теодор Студит) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 22, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2010 видео сам у пар америчких градова, па баш због тога тако причам. klapklap код њих је све лобирање и профит, ништа се не дешава од доброте срца и све је политика, а инфраструктура је најопаснија политика код њих и ретко се ко бави тиме. navijanje клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Мај 12, 2010 Пријави Подели Написано Мај 12, 2010 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Мај 14, 2010 Пријави Подели Написано Мај 14, 2010 Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deni72 Написано Новембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 5, 2011 Kakav stav ima SPC u vezi numerologije i ljudi koji se time bave?Da li neko ko se bavi numerlogijom moze istovremeno biti i pravoslavni vernik? А плод Духа јесте: љубав, радост, мир, дуготрпљење, благост, доброта, вера, кротост, уздржање. За такве нема закона. (Галатима 5:22,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука